Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Etelä-Savo – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Enonkoski

Norppamelonta Saimaalla

Kajakkimelonta Suomen suurimmalla järvellä Saimaalla on nautinnollinen ja erilainen tapa viettää kesälomaa! Osallistu melontaretkellemme Saimaan Linnansaaren kansallispuistoon ja tutustu harvinaiseen saimaannorppaan ympäristöä kunnioittaen.

Olo Center

Luontoelämyksiä, majoituspalveluita ja retriittejä tarjoava keskus Enonkosken Ihamaniemellä. Kahden kansallispuiston väliin sijoittuva ”piilotettu helmi” upeiden metsien ja Saimaan järvimaisemien keskellä. Ravintolapalvelut ja rentoutushoidot saatavilla tilauksesta.

Juva

Karihiekan hiekkaranta ja rantakalliot

Karihiekka on suosittu, noin 300 metriä pitkä uimaranta kaarevalla niemellä Luonterin selällä, korkeiden kallioiden välissä. Jyrkät kallionseinämät ovat nähtävyys nekin.

TeaHouse of Wehmais

Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä toimiva teehuone-bistromme on erikoistunut monipuolisiin tee-elämyksiin ja laadukkaaseen teevalikoimaan.

Mikkeli

Tertin kartano - Hotelli, kahvila ja herkkukauppa

Tertin kartanohotellissa on kuusi tunnelmallista huonetta, joissa pellavalakanoiden välissä uni tulee helposti. Huoneen ulkoterassilla on kiva iltaisin seurata auringonlaskua ja kuunnella, miten linnut laulavat kauniisti. Rauhallista. Aamiainen on runsas ja maukas.

Hotelli Vaakuna (Original by Sokos) - Majapaikka keskellä Mikkeliä ja lähellä rautatieasemaa

Vaakunoita on siellä täällä, ja kaikkialla ne ovat luotettavia ja laadukkaita, eikä Mikkeli ole poikkeus. Hotelli on hyvällä keskeisellä paikalla, lähellä rautatieasemaa ja Mikkelin toria. Huoneita on remontoitu viime aikoina ja ne ovat siistejä. Osassa huoneita on sisäparveke.

Mäntyharju

B&B Pinus

Pieni majatalo - kesällä 4 huonetta, talvella 2 huonetta. Iso piha (nuotiopaikka, grillikatos) ja asiakkaiden arvioiden mukaan erittäin hyvä aamupala.

Pieksämäki

Pieksämäen nukke­­koti - Joonas Auringon Huvila

Merirosvokapteeni Joonas Auringon kesähuvilassa ei aika käy lapsilla pitkäksi. Toimintaa on niin ulkona kuin sisällä. Pihalla voi leikkiä monenlaiia leikkejä, sieltä löyty pelejä kuten valtava fortuna ja välineitä kuten riippusilta ja kapulalossi.

Puumala

Ravintola VIRTA

Ravintola Virta on pubi puumalan keskustassa. Kesäpäivisin tarjolla on lounas noutopöydästä, jonka lisäksi talon tarjonnasta löytyy monenlaista muuta purtavaa pizzoista pihveihin.

Hurissalon Sale

Legendaarinen Hurissalon kyläkauppa on runsaudensarvi, josta löytyy myös kahvila ja irtojäätelömyynti. 50-paikkaiselle kesäterassille kokoontuvat niin kylänväki kuin kesäasukkaatkin. Kesäperjantaisin ja -lauantaisin paistetaan vohveleita ja järjestetään karaokeiltoja.

Rantasalmi

Järvisydän

Hotelli, jossa on täyden palvelun kylpylä, Järvikylpylä ja keskiaikainen ravintola.

Savonlinna

Hotel Hospitz - Hienoa vanhanajan tunnelmaa

Hospitzissa voit majoittua Wanhassa Savonlinnassa, upeissa maisemissa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Olavinlinnasta.

UPM Plywood Savonlinnan vaneritehdas

Yli 100 vuotta vanerin valmistusta Savonlinnassa. Vietämme avoimien ovien päivää to 6.7. klo 14:30-17:30. Tehdaskierros yli 7-vuotiaille ja paljon muuta nähtävää. Tervetuloa!

Sulkava

Pisamalahden linnavuori

Päiväretkikohde historian harrastajille ja maisemista nautiskelijoille. Linnavuori ei kuitenkaan sovellu liikuntaesteisille, sillä rinteet ovat jyrkkiä ja vaikeita kulkea. Jos retkeilet lasten kanssa, varothan linnavuoren korkeita kallioita ja syviä rantoja.

Alanne Art Deco

ART DECO hotelli-ravintolaan on v. 1860 valmistunut hotelli-ravintola rakennus sijaitsee Saimaan rannassa kauniilla paikalla.

Hirvensalmi

Kangasniemi

Pertunmaa

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti