Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Seinäjoki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Törnävän kirppis - Aarreaitta kodin esineitä hakevalle

Vanhassa puutalossa kolmisen kilometriä Seinäjoen ytimestä pitkin Törnäväntietä ajettaessa vastaan tuleva kirpputori, jossa tavaraa on niin sisällä kuin ulkona ja joista osan hinta määräytyy omantunnon mukaan. Paljon lasitavaraa, posliinia ja kodin esineitä, mutta vähemmän vaatteita. Tavarapaljous levittäytyy pihan puolelle ja luo hieman sotkuisen vaikutelman, mutta tästä huolimatta paikka on pikkuesineiden aarreaitta, jonne kannattaa poiketa tekemään löytöjä.

www.tornavankirppis.fi/

Törnäväntie 14, Seinäjoki (kartalla)

Ostokset

Vintarelle second hand shop - Jo rakastettuja naisten merkkituotteita

Laadukkaiden käytettyjen naisten merkkivaatteiden, -kenkien, -laukkujen ja asusteiden kauppa Torikeskuksen toisessa kerroksessa. Täältä ei löydy ketjuliikkeiden tusina-asusteita vaan ainoastaan laatu- ja merkkituotteita. Paljon Marimekkoa ja vintagevaatteita. Tuotteet kiertävät hyvin, joten täältä löytyy aina jotain uutta ostettavaa. Vintarellen väki julkaisee ahkerasti kuvia uusista myyntiin tulleista tuotteista facebookissa, joka kannattaakin ensi töikseen katsastaa.

www.facebook.com/Vintarelle-putiikki-623002491528690/

Torikeskus, Kauppatori 1-3, Seinäjoki (kartalla)

Ostokset

Radanvarsihotelli Alma - Tyylikkäät ja rauhalliset huoneet vanhassa asemarakennuksessa

Hotelli Almaa suosittelen aina Seinäjoelle saapuville tutuille. Jos tänne tulee junalla, sijainti ihan Seinäjoen ytimessä ja vain 200 metriä matkakeskukselta on täydellinen. Huoneet ovat siistejä ja hyväkuntoisia, ja niistä erikoisimmat ovat 1920-luvulla höyryvetureita varten rakennetussa vesitornissa. Keittiö on huippuluokkaa, ja tarjoaa oivaa aamiaista ja illallista. Omalla autolla tulevat saavat autonsa hotellin omaan parkkiin, ja sähköautoa voi ladata Alman omasta latauspisteestä.

www.booking.com/hotel/fi/hotelli-ravintola-alma.fi.html

Ruukintie 4, Seinäjoki (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Duudsonit Activity Park - Liikkumisen ja jekkuilun iloa kaiken ikäisille

Tässä Duudsonien innoittamassa teemapuistossa perhe viettää rentoa aikaa yhdessä ja kaikki polvenkorkuisista täysikasvuisiin voivat haastaa itsensä kiipeilymaailmassa, trampoliinialueella, skeittiparkissa tai kaikenkarvaisten palloilulajien parissa. Erityisen hyvin tämä Superparkmainen teemapuisto vetoaa 7-vuotiaisiin ja sitä vanhempiin. Täällä on myös ravintola, josta saa kelpo ruokaa.

www.dap.fi/seinajoki

Ideapark Seinäjoki, Suupohjantie 57, Seinäjoki (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti