Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Etelä-Pohjanmaa – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Alajärvi

Menkijärven korsu ja juoksuhauta

Siihen, millaisia korsut ja juoksuhaudat sota-aikaan olivat, pääsee tutustumaan Menkijärven kylän sotaperinnealueella, joka rakennettiin 1980-luvulla vastaamaan mahdollisimman tarkasti sitä, millaista rintamalla aikoinaan oli.

Kauhava

Lentohotelli

Lentohotellin sijainti on sinällään erikoinen, että se on entisellä varuskunta-alueella. Majoitustiloja löytyy melkein joka lähtöön: voit majoittua mukavasti tilavammassa kahden hengen huoneessa tai edullisemmin hostel-tyyppisessä majoituksessa.

Annin Marjatarha

Annin Marjatarhan kautta kannattaa käydä koukkaamassa ja hakea mukaan kesän herkulliset marjat. Tila tuottaa mansikan eri lajikkeiden lisäksi pensasmustikoita, vadelmia ja kokeellisempia mesimarjoja.

Seinäjoki

Radanvarsihotelli Alma - Tyylikkäät ja rauhalliset huoneet vanhassa asemarakennuksessa

Hotelli Almaa suosittelen aina Seinäjoelle saapuville tutuille. Jos tänne tulee junalla, sijainti ihan Seinäjoen ytimessä ja vain 200 metriä matkakeskukselta on täydellinen.

Duudsonit Activity Park - Liikkumisen ja jekkuilun iloa kaiken ikäisille

Tässä Duudsonien innoittamassa teemapuistossa perhe viettää rentoa aikaa yhdessä ja kaikki polvenkorkuisista täysikasvuisiin voivat haastaa itsensä kiipeilymaailmassa, trampoliinialueella, skeittiparkissa tai kaikenkarvaisten palloilulajien parissa.

Soini

Alanen

Hyvä uintipaikka jossa on vuokrattava sauna ja grillikota kohtuu hintaan sisältyy myös sup-lautoja.

Ähtäri

Ähtäri Zoo - Ähtärin eläinpuisto

Mitä pandoille kuuluu?

Alavus

Evijärvi

Ilmajoki

Isojoki

Isokyrö

Karijoki

Kauhajoki

Kuortane

Kurikka

Lappajärvi

Lapua

Teuva

Vimpeli

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti