Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Etelä-Pohjanmaa – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Alajärvi

Menkijärven korsu ja juoksuhauta

Siihen, millaisia korsut ja juoksuhaudat sota-aikaan olivat, pääsee tutustumaan Menkijärven kylän sotaperinnealueella, joka rakennettiin 1980-luvulla vastaamaan mahdollisimman tarkasti sitä...

Kauhajoki

Alpon savanni

Hymy on herkässä, kun astelee Alpo Koivumäen jätemateriaaleista tahtyjen eläinveistosten keskellä.

Kauhava

Lentohotelli

Lentohotellin sijainti on sinällään erikoinen, että se on entisellä varuskunta-alueella. Majoitustiloja löytyy melkein joka lähtöön: voit majoittua mukavasti tilavammassa kahden hengen huoneessa tai edullisemmin hostel-tyyppisessä majoituksessa.

Annin Marjatarha

Annin Marjatarhan kautta kannattaa käydä koukkaamassa ja hakea mukaan kesän herkulliset marjat. Tila tuottaa mansikan eri lajikkeiden lisäksi pensasmustikoita, vadelmia ja kokeellisempia mesimarjoja.

Seinäjoki

Radanvarsihotelli Alma - Tyylikkäät ja rauhalliset huoneet vanhassa asemarakennuksessa

Hotelli Almaa suosittelen aina Seinäjoelle saapuville tutuille. Jos tänne tulee junalla, sijainti ihan Seinäjoen ytimessä ja vain 200 metriä matkakeskukselta on täydellinen.

Duudsonit Activity Park - Liikkumisen ja jekkuilun iloa kaiken ikäisille

Tässä Duudsonien innoittamassa teemapuistossa perhe viettää rentoa aikaa yhdessä ja kaikki polvenkorkuisista täysikasvuisiin voivat haastaa itsensä kiipeilymaailmassa, trampoliinialueella, skeittiparkissa tai kaikenkarvaisten palloilulajien parissa.

Soini

Alanen

Hyvä uintipaikka jossa on vuokrattava sauna ja grillikota kohtuu hintaan sisältyy myös sup-lautoja.

Teuva

Teuvan kirkko

Teuvan kirkossa on Tove Janssonin maalaama alttaritaulu. Se kannattaa käydä katsomassa.

Ähtäri

Ähtäri Zoo - Ähtärin eläinpuisto

Mitä pandoille kuuluu?

Alavus

Evijärvi

Ilmajoki

Isojoki

Isokyrö

Karijoki

Kuortane

Kurikka

Lappajärvi

Lapua

Vimpeli

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti