Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Berliinissä on vuodesta 2022 lähtien ollut vain yksi lentoasema, eivätkä sen muut lentoasemat ole enää toiminnassa. Jos loma on lyhyt eli parin kolmen päivän mittainen, kannattaa hotelli varata lentoaseman ja päärautatieaseman väliä kulkevan paikallisjunan reitin varrelta. Matkat Berliiniin, liikkuminen paikan päällä ja majoittuminen
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Kauhava – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Valehtelun SM-kisat

Kortesjärven Ylikylän kyläseura järjestää joka vuosi Valehtelun SM-kisat talkoovoimin. Kilpailusta on muodostunut perinne vuodesta 1995 ja yleensä ne järjestetään maalis-huhtikuun vaihteessa. Tässä tapahtumassa voi kerrankin oikein luvan kanssa puhua palturia, sillä kisan säännöt kieltävät puhumasta totta.

www.visitkauhava.fi/visit_kauhava/huvitu/valehtelun_sm-...

Rintalantie 37, 62410 Rintala (kartalla)

Tekemistä
Vauhdikas

Puukko- ja Käsityöfestivaalit

Kesään kuuluu markkinat! Kauhavan puukko- ja Käsityöfestivaalit pidetään vuosittain kesäkuun loppupuolella. Tapahtumassa on erityisesti esillä upeita käsintehtyjä puukkoja, kilpailuja, näytöksiä, musisointia ja yleistä markkinahumua!

www.puukkofestivaalit.fi/

Kauppatie, 62200 Kauhava (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Lapuanjoen Rantakeidas

Tämä on mukava paikka majoittua perheen taikka isommankin porukan kanssa. Tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja kauniilla, rauhallisella paikalla veden äärellä, vehreän luonnon keskellä. Rantakeitaalla hurahtaa kesäpäivä nopeaan uiden, pelaten pihapelejä ja vaikka kalastellen. Alueelta löytyy myös rantasauna ja kauneushoitola.

www.rantakeidas.com/fi_FI

Köykkärintie 482, Voltti, 62310 Alahärmä (kartalla)

Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Antintuvan Lomamökit

Mukavat, modernit hirsimökit kauniilla paikalla järven rannalla. Mökit ovat myös talviasuttavia joten tänne voi tulla viettämään vaikka talvilomaa. Rannasta pääsee helposti uimaan ja ranta sopii hyvin myös lapsille. Järvelle voi lähteä kalastamaan ja laiturissa odottaakin jo vene!

www.antintuvanlomamokit.com/fi/

Isontuvantie 21, 62470 Purmojärvi (kartalla)

Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Lentohotelli

Lentohotellin sijainti on sinällään erikoinen, että se on entisellä varuskunta-alueella. Majoitustiloja löytyy melkein joka lähtöön: voit majoittua mukavasti tilavammassa kahden hengen huoneessa tai edullisemmin hostel-tyyppisessä majoituksessa. Voit kokeilla majoittumista myös armeijahengessä, kerrossängyissä!

www.lentohotelli.fi/

Loppusuora 22, 62200 Kauhava (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Annin Marjatarha

Annin Marjatarhan kautta kannattaa käydä koukkaamassa ja hakea mukaan kesän herkulliset marjat. Tila tuottaa mansikan eri lajikkeiden lisäksi pensasmustikoita, vadelmia ja kokeellisempia mesimarjoja. Marjatarhalla on kesäisin toiminnassa myös kahvila, joten marjojenhakureissulla voi pysähtyä hetkeksi kahville ja välipalalle.

marjatarha.fi/etusivu

Pyysalontie 278, 62200 Kauhava (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti