Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Kauhava – Hotelleja ja yöpymisvinkkejä muilta matkailijoilta

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Lapuanjoen Rantakeidas

Tämä on mukava paikka majoittua perheen taikka isommankin porukan kanssa. Tarjolla on erilaisia majoitusvaihtoehtoja kauniilla, rauhallisella paikalla veden äärellä, vehreän luonnon keskellä. Rantakeitaalla hurahtaa kesäpäivä nopeaan uiden, pelaten pihapelejä ja vaikka kalastellen. Alueelta löytyy myös rantasauna ja kauneushoitola.

www.rantakeidas.com/fi_FI

Köykkärintie 482, Voltti, 62310 Alahärmä (kartalla)

Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Antintuvan Lomamökit

Mukavat, modernit hirsimökit kauniilla paikalla järven rannalla. Mökit ovat myös talviasuttavia joten tänne voi tulla viettämään vaikka talvilomaa. Rannasta pääsee helposti uimaan ja ranta sopii hyvin myös lapsille. Järvelle voi lähteä kalastamaan ja laiturissa odottaakin jo vene!

www.antintuvanlomamokit.com/fi/

Isontuvantie 21, 62470 Purmojärvi (kartalla)

Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Lentohotelli

Lentohotellin sijainti on sinällään erikoinen, että se on entisellä varuskunta-alueella. Majoitustiloja löytyy melkein joka lähtöön: voit majoittua mukavasti tilavammassa kahden hengen huoneessa tai edullisemmin hostel-tyyppisessä majoituksessa. Voit kokeilla majoittumista myös armeijahengessä, kerrossängyissä!

www.lentohotelli.fi/

Loppusuora 22, 62200 Kauhava (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Toimituksemme käy läpi vinkit ennen julkaisua. Julkaisemme vinkit, jotka ovat asiallisia, ajantasaisia ja relevantteja. Tarpeen mukaan voimme stilisoida vinkkejä, kuten korjata kirjoitusvirheitä. Kun julkaistun vinkin tiedot vanhenevat tai muut syyt sitä edellyttävät, voimme poistaa vinkin. Lähettämällä vinkin hyväksyt nämä periaatteet.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti