Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Somero – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Muotiputiikki Helmi - Intohimosta kellohelmoihin ja tyllihameisiin

50-luvun henkisistä klassisista ja ajattomista vaatteista ja asusteista kiinnostuneet löytävät tästä suurella sydämellä pidetystä putiikista kaikenlaista ihanaa alkaen kellomekoista ja boleroista aina patellavöiden kautta tyllihameisiin ja koruihin. Myynnissä on niin vintagea kuin uustuotantoa ja yli 15 vuoden toimintansa aikana liike on saanut hurjan kannattaja- ja fanijoukon, joista suuri osa tulee ostoksille Someron ulkopuolelta. Kokoja liikkeestä löytyy niin isoille kuin pienille.

www.muotiputiikkihelmi.com/

Joensuuntie 47, Somero (kartalla)

Ostokset

Sisumetsän seikkailupuisto

Kiipeily- ja seikkailupuisto, jossa kaikkia ratoja ei ole suunniteltu ilmojen kaistapäille, vaan sopivia ratoja on useampikin myös ala-asteikäisille. Toisaalta, mustan radan numero 9:n selvittääkseen pitää jo aikuisenkin olla melkoinen ninja ja liimanäppi. Hiidenpolulla on peikkohahmoja ja taidetta. Rakkauden siltaan parit voivat kiinnittää riippulukon ja muiskauttaa pusun "pussauskopissa". Mukava kesäinen paikka, jossa viihtyvät kaiken ikäiset. Toisen nähtävyyden, Hiidenlinnan naapuri.

www.hiidenlinna.com/

Hiidenharjuntie 61, Somerniemi, Somero (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Majatalo Myötätuuli - Kodikas Bed & Breakfast -majapaikka puisessa koulurakennuksessa

Rauhallinen, tilava huone ja aamupalaa on tarjolla tässä kodinomaisessa b&b-paikassa, jossa vallitsee lämmin ja välittävä ilmapiiri. Majatalo sijaitsee peltoaukean laidalla, kauniissa maalaismaisemassa, vanhassa puisessa koulussa, jonka luokista on tehty huoneita yöpyjille. Kunnon sängyt ja muumilakanat takaavat makoisat yöunet. Oleskelutiloissa olevasta kirjahyllystä voi käydä lainaamassa kirjan ja mennä lukemaan sitä ulos pihakeinuun.

www.booking.com/hotel/fi/majatalo-myotatuuli.fi.html

Hämeenojantie 32, Somero (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti