Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Suomussalmi – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kalevala experience-Luonto sinulle kuiskailee

Perinnehoidot, kuppaus,virkistysohjelmat, hyvinvointituotteet luonnonrauhassa Kuumussa sekä Suomussalmen Kurimon majatalossa. Puusta tehdyt moottorisahapöllöt.

Www.kalevalaexperience.fi

Kuumuntie 970,88940 Kuumu (kartalla)

Tekemistä
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Hiljainen kansa ja Niittykahvila

Hiljainen kansa on maataideteos, jossa valtava määrä turvepäisiä puettuja hahmoja seisoo pellolla viitostien varrella ja seuraa elämän menoa. Kansa saa joka vuosi puhtaat vaatteet ja uudet turvepäät. Hiljaisen Kansan vieressä sijaitsee taukopaikka Niittykahvila, jonka spesialiteetti on nokipannukahvi, aidossa voissa paistetut letut ja talon oma pihlajanlehtijuoma (Pihlajan Kyynel), jota voi ostaa mukaan. Niittykahvilan väki myös osallistuu Kansasta huolehtimiseen.

www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/kulttuuri/hiljainen-kansa/

Viitostie 547, 89800 Suomussalmi (kartalla)

Nähtävää
Ruokailu
Hyvä kesäisin

Soiva metsä ja Kaunisniemen harjun luontopolku

Suurikokoisia musiikki-instrumentteja on täällä ripoteltu ympäri Kaunisniemen harjua noin hehtaarin kokoiselle alueelle. Alueella risteilee luontopolku ja aina kun uusi soitin tulee vastaan sen kanssa voi jäädä musisoimaan. Monien lasten suosikki on soiva keinu. Reitti on pituudeltaan parin kilometrin luokkaa ja soitinten lisäksi täällä tulee vastaan myös hienoja harjumaisemia. Aivan lähistöllä on myös Suomussalmen kesäteatteri (n. 0.5 km).

www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/kulttuuri/soiva-metsa/

Lomakyläntie 28, Suomussalmi (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Hyvä lapsiperheille

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti