Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Kainuu – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Hyrynsalmi

Paljakanvaaran näkötorni

Talvisaikaan täältä aukeavat hienot näköalat talviseen ihmemaahan, jossa tykkylumi on muovannut ympäröivät puut majesteettisiksi torneiksi tai vilkkaalla mielikuvituksella katsoen erilaisiksi eläinhahmoiksi.

Kajaani

Hotelli Valjus (Original Sokos)

Valjus on hyvä perushotelli, joka on tuttu ja turvallinen valinta Sokos-hotellien ystäville. Sijainti on hyvä, kaupat ovat kävelymatkan päässä, kuten myös joenrannat, joille on helppo kävellä ihastelemaan maisemia.

Kartanohotelli Karolineburg

Kartanohotelli Karolineburg tarjoaa raikkaan tuulahduksen vaihtelua ketjuhotelleihin kyllästyneille. Täällä on historiallinen kartano, jota ympäröi miellyttävä vehreä pihapiiri. Etäisyyttä Kajaanin keskustaan ei hotellilta ole paljoakaan, noin puoli kilometriä.

Kuhmo

Perhokalastusleirit Lentiirassa kesällä 2021

Kuhmon alueella järjestetään 27.–30.6.2021,1.–4.7.2021,5.–8.7.2021 kolme perhokalastusleiriä. Leirit sopivat niin aloittelijalle kuin jo edistyneelle kalastajalle. Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus.

Varaa itsellesi tehokas perhokalastusopas

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti? Tai oppia kalastamaan vaikka Kuusinkijoen, Kalastusopastuksemme teho perustuu henkilökohtaiseen yksilölliseen ohjaukseen.

Paltamo

Hotelli Arctic Giant - Jättiläisenmaa - Kun katsoo maailmaa jättiläisen silmin, näkee kauas

Jättiläisenmaa on mystinen paikka korkealla Kivesvaaran huipulla. Täällä, henkeäsalpaavien maisemien äärellä voit majoittua vaikkapa jättiläisen linnunpönttöön, villa metsänhenkeen tai maahisten majaan.

Ristijärvi

Ristijärven suojeluskunta- ja lottamuseo

Katvela-nimisessä vanhassa koulurakennuksessa Ristijärjvellä toimii suojeluskunta- ja lottamuseo, samassa pihapiirissä sota-ajan sotilassairaala Uutelan kanssa.

Pappilanranta eli kirkonkylän uimapaikka

Ristijärven uimarannalla, eli Pappilanrannalla voi käydä uimassa. Lisäksi täällä on leikkivälineitä lapsille.

Sotkamo

Sokos Hotel Vuokatti

Sokos Hotel Vuokatti on paikka johon menen varmasti uudestaan. Ympäristössä voi harrastaa talvella monipuolisesti vaikka mitä, maastohiihtoa, laskettelua, lautailua, yms. Hotelli itsessään on siisti ja viihtyisä ja ravintola on hyvä.

Suomussalmi

Hiljainen kansa ja Niittykahvila

Hiljainen kansa on maataideteos, jossa valtava määrä turvepäisiä puettuja hahmoja seisoo pellolla viitostien varrella ja seuraa elämän menoa. Kansa saa joka vuosi puhtaat vaatteet ja uudet turvepäät.

Soiva metsä ja Kaunisniemen harjun luontopolku

Suurikokoisia musiikki-instrumentteja on täällä ripoteltu ympäri Kaunisniemen harjua noin hehtaarin kokoiselle alueelle. Alueella risteilee luontopolku ja aina kun uusi soitin tulee vastaan sen kanssa voi jäädä musisoimaan. Monien lasten suosikki on soiva keinu.

Puolanka

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti