Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
koristekuva Hivenen syrjässä sijaitseva Puerto de Mogn on Gran Canarian etelärannikon helmiä, sillä se on tunnetusti autenttisempi ja vähemmän räikeä turistipaikka kuin muut etelärannikon lomapaikat
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Kuhmo – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Maailman kauneinta musiikkia

Kuhmon Kamarimusiikki soi joka kesä uusin teemoin. Tarjolla on konsertteja aamusta yömyöhään. Konserttisaleina on kolme upeaa puista salia. Kesän 2021 teemana 11.-24.7.2021 on Beethovenin purkaus. Esiintymään tulee 100 kansainvälistä taiteilijaa. Itävaltalaisen Festspiele-musiikkiöehden mukaan Kuhmon vahvuuksia ovat siniset järvet, valoisat yöt, kotoisa tunnelma ja ainutlaatuinen musiikki.

www.kuhmofestival.fi

Torikatu 39, 88900 Kuhmo (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Hyvä kesäisin

Uljaskan Pirtti, Vienan Portti Oy

Vienan Portti Oy sijaitsee vanhalla Vienan karjalaisella tilalla Vartiuskylän Rimmillä. Tilan historia liittyy vahvasti Vienan karjalaisuuteen ja karelianismiin. Eljas Ahtonen, joka tunnetaan paremmin Rimmin Uljaskana, toimi esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan mallina hänen maalatessaan Väinämöistä kuuluisaan Aino -triptyykkiinsä. Tilan historia, Venäjän rajan ja useiden historiallisten/ myyttisten kohteiden läheisyys luovat tietyn viehätyksen.

facebook.com/Vienan-Portti-Oy

Kostamustie 5645, 88930 Lentiira (kartalla)

Nähtävää
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Rauhallinen

Ylellinen paratiisi

Villa Cone Beach on täydellistä yksityisyyttä, rauhaa ja tarvittaessa seikkailua 1-8 vieraalle. Tekemistä on laidasta laitaan ympäri vuoden. Villa Cone Beach + Bear Centre on maailman ainoa luksusyhdistelmä villamajoitusta ja karhunkatselua. Vielä kun sinut haetaan Helsingistä, koet upeimmat sinua kiinnostavat Järvi-Suomen helmet. Villan puutarha on ainutlaatuinen arktinen paratiisi kaikille aisteillesi (soita 0400 542552).

www.arcticaestates.com

Hiidentauksentie 59, 88730 Ylä-Vieksi (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Lisätietoa vinkin jättäjästä: korpijarvenpuutarha.wordpress.com/

Perhokalastusleirit Lentiirassa kesällä 2021

Kuhmon alueella järjestetään 27.–30.6.2021, 1.–4.7.2021, 5.–8.7.2021 kolme perhokalastusleiriä. Leirit sopivat niin aloittelijalle kuin jo edistyneelle kalastajalle. Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista. Hintaan kuuluu majoitus, ruokailut, kalastusluvat.

www.palkes.com/kuhmo-perhokalastusleirit

Osoite: Kuhmon alue

Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin

Lisätietoa vinkin jättäjästä: www.palkes.com

Varaa itsellesi tehokas perhokalastusopas

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti? Tai oppia kalastamaan vaikka Kuusinkijoen, Kalastusopastuksemme teho perustuu henkilökohtaiseen yksilölliseen ohjaukseen. Meillä annetaan ohjeita, neuvoja ja apua niin, että varmasti ymmärrät kuinka sinun tulisi kalastaa. Päivitämme omaa osaamistamme vuosittain ulkomaalaisten huippukalastajien kanssa Euroopan kirkkailla jokivesillä ja palaamme takaisin Suomeen mukana repullinen uusia vinkkejä jaettavaksi asiakkaillemme

www.palkes.com/perhokalastuskurssit

Osoite: Kainuu, Kuusamo ja Lappi

Tekemistä
Hyvä kesäisin

Lisätietoa vinkin jättäjästä: www.palkes.com

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti