Kuhmo – Hotellit ja majoitus

Kuvituskuva

Ylellinen paratiisi

Villa Cone Beach on täydellistä yksityisyyttä, rauhaa ja tarvittaessa seikkailua 1-8 vieraalle. Tekemistä on laidasta laitaan ympäri vuoden. Villa Cone Beach + Bear Centre on maailman ainoa luksusyhdistelmä villamajoitusta ja karhunkatselua. Vielä kun sinut haetaan Helsingistä, koet upeimmat sinua kiinnostavat Järvi-Suomen helmet. Villan puutarha on ainutlaatuinen arktinen paratiisi kaikille aisteillesi (soita 0400 542552).

www.arcticaestates.com

Hiidentauksentie 59, 88730 Ylä-Vieksi (kartalla)

korpijarvenpuutarha.wordpress.com : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Nähtävää Tekemistä Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Uljaskan Pirtti, Vienan Portti Oy

Vienan Portti Oy sijaitsee vanhalla Vienan karjalaisella tilalla Vartiuskylän Rimmillä. Tilan historia liittyy vahvasti Vienan karjalaisuuteen ja karelianismiin. Eljas Ahtonen, joka tunnetaan paremmin Rimmin Uljaskana, toimi esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan mallina hänen maalatessaan Väinämöistä kuuluisaan Aino -triptyykkiinsä. Tilan historia, Venäjän rajan ja useiden historiallisten/ myyttisten kohteiden läheisyys luovat tietyn viehätyksen.

facebook.com/Vienan-Portti-Oy

Kostamustie 5645, 88930 Lentiira (kartalla)

Nähtävää Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Rauhallinen

Perhokalastusleirit Lentiirassa kesällä 2021

Kuhmon alueella järjestetään 27.–30.6.2021,1.–4.7.2021,5.–8.7.2021 kolme perhokalastusleiriä. Leirit sopivat niin aloittelijalle kuin jo edistyneelle kalastajalle. Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista. Hintaan kuuluu majoitus,ruokailut,kalastusluvat.

www.palkes.com/kuhmo-perhokalastusleirit

Kuhmon alue (kartalla)

www.palkes.com : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin