Tammisaari – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Sivulla on kaikki nähtävyyksiin liittyvät vinkit ja osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta. Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun alaosasta.

Baywatch Satamaterassi

Suosittu rantaterassi, jolta saa sämpylöitä, erikoiskahveja ja pizzoja, Kauniit näkymät meren suuntaan. Vierasvenesataman vieressä, joten syödessä on mielenkiintoista seurata sataman veneilijöiden puuhia ja alusten menemistä ja tulemista. Mikäpä täällä on istuskellessa, kahvitellessa ja pizzaa syödessä kauniina kesäiltana. Ja kun paikan nimi on Baywatch, niin täältä saa tietenkin myös Hasselhof-pizzaa (nyhtöpossua, punasipulia, tomaattia ja smetanaa). :)

www.facebook.com/Baywatch-Eken%C3%A4s-G%C3%A4sthamn-1407139969568743/

Pohjoinen Rantakatu 6, Tammisaari, Raasepori (kartalla)

Ruokailu

Korv-Görans - Bigger is better

Korv-Görans on ympäri maan piirin tunnettu käsite, joka yhdistetään hyvään ruokaan, mukavaan henkilökuntaan ja erityisesti valtaviin annoskokoihin. Hampurilaisen tai kebabin nauttiminen missä tahansa Korv-Göransissa (Pietarsaari, Kokkola, Vaasa tai Tammisaari) todistaa, että grillin lupaus, "Bigger is better" pitää 100% paikkansa.

www.korvgorans.fi

Rautatienkatu 2, 10600 Tammisaari (kartalla)

Ruokailu