Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
Erittäin hyvä
Keskitaso
Huono
Todella huono
Osoite:

Costa Teguise

Rantapromenadin lisäksi yksi hyvä paikka mennä syömään Costa Teguisessa on César Manriquen suunnittelema el Pueblo Marinero -keskus, jossa on tarjolla tyypillisiä paikallisia ruokia paremmin kuin rannalla, ja siellä on hyvät valikoimat myös tapas- ja kalaruokaravintoloita. Yksi hyvä tärppi täällä on Patio Canario (Plaza del Pueblo), joka on erikoistunut paitsi paikallisiin myös mannerespanjalaisiin kalaruokiin.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti