Puola – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Gdansk
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Gdanskiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Gdanskiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (1.7.–7.7.) toteutuneisiin suoriin Gdanskin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Gdanskiin viime aikoina.

5
5
5
5
5
5
5
5
5
4
4
4
4
5
6
1
6
6
7
5
4
4
4
4
4
6
7
7
6
5
5
5
5
5
5
6
11
10
12
13
13
14
14
15
17
17
17
13
15
15
HeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesä
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Gdanskiin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Turku. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Turkuun.

1
yhtiö

Turku

Wizz Air tekee Turusta suoria lentoja Gdanskiin.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti