Puola – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Puola on monin tavoin kiehtova ja monipuolinen matkakohde, josta sen suosituimpien vetonaulojen kuten Gdanskin ja Krakovan lisäksi löytyy roppakaupalla niin pieniä kuin suuriakin paikkakuntia, joilla on monin tavoin avartavaa ja virkistävää viettää aikaa.
koristekuva Puolan viidenneksi suurin kaupunki Poznań on vuosisatojen saatossa käynyt läpi mitä erilaisimpia ja yleensä varsin kivuliaita vaiheita, mutta 2020-luvulle tullessa se on paremmassa iskussa kuin koskaan aikaisemmin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Gdansk
Pienen matkaoppaan tekijät saavat pienen provision kun teet varauksen tämän sivun linkkien kautta. Itse et silti maksa ylimääräistä. Kiitos tuestasi.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Gdanskiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Gdanskiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (16.5.–22.5.) toteutuneisiin suoriin Gdanskin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Gdanskiin viime aikoina.

3
3
4
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
4
3
3
3
3
3
3
4
8
8
8
8
8
8
8
6
9
8
5
3
3
3
6
3
3
6
7
7
8
10
11
13
13
12
11
11
11
KesäHeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiTouko
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Gdanskiin.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Turku. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Turkuun.

1
yhtiö

Turku

Wizz Air tekee Turusta suoria lentoja Gdanskiin.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti