Puola – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Matkailukohteiden tutkiminen ja tapahtumiin osallistuminen isommalla, samanhenkisellä porukalla muuttuu vaivattomaksi ja ympäristöystävällisemmäksi tilausbussin kyydissä. Lue, miten järjestät tilausajon ryhmällesi edullisesti
Hotelleja – Gdansk
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Gdanskiin Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Gdanskiin ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (19.2.–25.2.) toteutuneisiin suoriin Gdanskin-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Gdanskiin viime aikoina.

5
5
4
5
5
4
4
4
4
4
4
4
4
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
4
4
4
4
5
6
1
6
6
7
5
4
4
4
4
4
6
7
7
6
5
5
MaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmi
X

Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaalta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Turku. Helsinki-Vantaalta pääsee lentäen Turkuun.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Turku. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Turkuun.

1
yhtiö

Turku

Wizz Air tekee Turusta suoria lentoja Gdanskiin.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Turkuun, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Turkuun, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Gdanskiin. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Turkuun, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Gdanskiin.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti