Hotellit ja majoittuminen Alcúdiassa

Hotelli rannalla Alcúdiassa
Alcúdian rantahotellit, sijoittuvat Alcúdian noin 10 kilometriä pitkän rantakaistaleen tuntumaan, jolla sijaisevat Platja d'Alcúdia ja Platja de Muro -rannat.

Alcúdiassa Mallorcan saarella on yllin kyllin majoitusvaihtoehtoja, halusitpa sitten majoittua historiallisessa miljöössä tai olla kivenheiton päässä rannalta. Tämän sivun alue- ja hotellivinkeissä keskitymme vanhankaupungin ja Port d'Alcúdian tarjontaan sekä rantahotelleihin.

Alcúdian vanhankaupungin hotellit

Alcúdian vanhakaupunki on oiva hotellin sijaintipaikka niille matkailijoille, jotka arvostavat historiaa ja kaupunkimaisia piirteitä osana rantalomaansa.

Alcúdian vanhakaupunki on yksi Mallorcan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Alueella on kunnostettu kaupunginmuuri, joka ympäröi koko sisäkaupungin ja tarjoaa ainutlaatuisia näkymiä kaupungin ylle. Vanhassakaupungissa voit tutustua kapeisiin kujiihin ja aukioihin, joilta löytyy kauniisti säilyneitä taloja sekä viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja mielenkiintoisia putiikkeja

Vanhankaupungin alueella sijaitsee useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Sant Jaume -kirkko, joka on upea esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista, sekä Plaça de la Constitució, vilkas aukio, ja kahviloita, ravintoloita ja boutique-myymälöitä.
Vanhassakaupungissa sijaitsee myös Pollentia, edesmennyt roomalaiskaupunki, jossa voit tutustua sen raunioihin, ja Museu Monogràfic de Pollentia, jossa on esineitä ja näyttelyitä, jotka valottavat Rooman aikaisen Pollentian kaupungin elämää.

Rantahotellit Alcúdian rantojen Platja d'Alcúdia ja Platja de Muro tuntumassa

Alcúdian rantahotellit sijoittuvat viehättävälle alueelle, joka ulottuu noin 10 kilometrin pituisen rantakaistaleen varrelle.

Platja d'Alcúdia ja Platja de Muro -rannat rantakaistaleen varrella ovat tunnettuja hienosta hiekastaan ja kirkkaista vesistään, mikä tekee niistä ihanteellisen paikan auringonpalvojille ja vesiaktiviteettien ystäville.
Alueella on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, aina luksushotelleista edullisempiin vaihtoehtoihin.

Port d'Alcúdian (Puerto de Alcúdia) hotellit

Port d'Alcúdia on ihanteellinen hotellin sijaintipaikka useimmille Alcúdiassa lomaileville. Se sijaitsee rannalla mutta kuitenkin verrattain lähellä sisempänä sijaitsevaa Alcúdian vanhaakaupunkia.
Port d'Alcúdia on erityisen suosittu perheiden keskuudessa, sillä sieltä pääsee suoraan lapsille ihanteelliselle Platja d'Alcúdian hiekkarannalle. Alueen tuntumassa on myös monenlaisia perheille sopivia aktiviteetteja, kuten Hidropark-vesipuisto noin kilometrin päässä ja Alcúdiamar, jossa on voi käydä ihailemassa sinne ankkuroituneita hienoja huvipursia ja purjeveneitä.

Hyvä valikoima ajanvietemahdollisuuksia, ravintoloita sekä tyylikästä tunnelmaa on erityisesti Passeig Marítim -rantakadun läheisyydessä. Hotellia valitessa kannattaakin suosia rantakadun ja rannan tuntumassa sijaitsevia Port d'Alcúdianin vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Port d'Alcúdiassa saattavat olla varattuja jo puoli vuotta etukäteen. Majoitusta onkin hyvä etsiä ajoissa, jotta säästää hinnassa ja saa varattua huoneen mieleisestä paikasta.

Hotelleja kartalla

Kartalla on hotelleja Alcúdiassa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voit vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Booking.com Hotels.com

Aparthotel Alcúdia Beach

Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com

Varustelutasoltaan suhteellisen hyvä hotelli Port d'Alcúdian alueella noin 300 metrin päässä rannasta. Lähistöltä löytyy myös supermarket sekä muitakin kauppoja ja ravintoloita. Hotellin vahvuuksia ovat sen sijainti ja kehuttu aamiainen, josta lapsetkin löytävät hyvin otettavaa. Huoneissa on perusvarusteltu minikeittiö, kauniit näkymät ja äänieristyskin on tavanomaista parempi. Ulkouima-allas, kuntosali ja lasten leikkikenttä ovat myös plussaa. Vierailla on ollut pääasiassa hyviä kokemuksia tästä paikasta. (Avenida Nicolás Riera Marsá 6, Port d'Alcúdia)

Ona Garden Lago

Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com

Kohtuuhintainen ja hyvin varusteltu huoneistohotelli, joka sijaitsee kohtalaisen hyvällä paikalla, joskaan ei aivan rantakadun vieressä. Hotellilta on 15 minuutin kävelymatka Port d'Alcúdian rantaan ja 10 minuutin kävelymatka Hidropark-vesipuistoon. Läheisyydessä on myös useita baareja ja ravintoloita sekä supermarket. Huoneet eivät ole erityisen moderneja, mutta kuitenkin hyvän kokoisia ja siistejä. Garden Lago on budjettitietoisen matkailijan valinta perusmukavuuksilla. (Calle Amsterdam 3, Port d'Alcúdia)

Innside by Meliá Alcúdia

Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com

Suuri ilmastoitu hotelli lähellä Alcúdian hiekkarantaa. Hotellissa on myös perhehuoneita, ja sen huoneet ovat tilavia, nykyaikaisesti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Hotellin aamiainen on saanut erityistä kiitosta monipuolisuudestaan ja laadukkuudestaan. Hotellissa on pari uima-allasta ja ravintolaa. Vaikka suurin osa kokemuksista täältä on myönteisiä, jotkut ovat maininneet parannuskohteina äänieristyksen ja allasalueen aukioloajat. (Avenida Pere Mas i Reus, Port d'Alcúdia)

Hostal Vista Alegre

Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com

Perustason majoitus, jonka vahvuus on sijainti Port d'Alcúdian alueella 150 metrin päässä Alcúdian rannasta. Huoneet ovat toimivia ja yksinkertaisia, perustason varustelulla. Osasta huoneita on näköala venesatamaan ja Passeig Maritim -merenrantapromenadille. Aamiainen on varsin vaatimaton, mutta puutteen korvaavat lähistön muut ravintolat. Hotelli sopii erityisesti niille matkailijoille, jotka arvostavat sijaintia ja perusmukavuuksia sopuhintaan. (Passeig Maritim 10, Port d'Alcúdia,)

Hotel Bahia

Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com

Suuri, pidetty ja hyvin varusteltu kansainvälisen tason hotelli lähellä rantakatua ja rantaa. Monissa hotellin huoneissa on oma parveke, joten vieraat voivat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja kauniista maisemista. Hotellissa on usein vapaita huoneita saatavilla silloinkin, kun kaupungin muut majoitusliikkeet ovat loppuunmyytyjä. Hotelli on saanut pääosin positiivista palautetta, erityisesti siisteyden, ruoan laadun ja henkilökunnan osalta. (Avenida de la Playa 6, Port d'Alcúdia)