Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Playa del Ingles
Playa del Ingles
Uutta Pienessä matkaoppaassa
Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Maspalomasin hiekkarannan dyynejä
Las Palmasin vieressä sijaitseva Maspalomas on suurine rantoineen ja kuuluisine dyyneineen hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville.

Lasten kanssa Playa del Inglésissä sekä lähistön nähtävyydet

Lasten kanssa Playa del Inglésissä

Playa del Inglés on perhelomakohde, jossa on hyvä ottaa aurinkoa, uida ja harrastaa ympäri vuoden kaikenlaista. Siellä on runsaasti huoneistohotelleja, bungalow-majoituksia ja muita suurillekin perheille sopivia majoitusmahdollisuuksia.

Playa del Inglésin ranta on pitkä, ja sille on melkoinen kävelymatka monilta hotelleilta. Niiden, jotka haluavat kävellä nopeasti rannalle, on siis hyvä valita hotelli läheltä rantaa eikä syvältä Playa del Inglésin kaupungista. Maspalomasin ranta on toinen etelärannikon suuri hiekkaranta ja Playa del Inglésin rantaa suurempi, ja myös sillä on mahdollista harrastaa kaikenlaista.

Perheet myös mielellään tekevät veneretkiä, jotka lähtevät Puerto Ricosta tai Puerto de Mogánista ja käyvät Las Palmasissa katsomassa nähtävyyksiä, shoppailemassa ja syömässä ja tekevät retkiä muihinkin rannikon ja sisämaan kyliin ja kaupunkeihin. Playa del Inglésin ja Maspalomasin vieressä olevat teemapuistot ovat kuin lapsiperheille tehtyjä.

Esimerkiksi Spainted-sivustolla on lisätietoa Gran Canarialle suuntaaville lapsiperheille

Lähistön nähtävyydet ja päiväretkikohteet

Vieressä sijaitseva Maspalomas on suurine rantoineen hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville. Bussit Maspalomasin ja Playa del Inglésin välillä kulkevat tiiviiseen tahtiin, ja niihin voi nousta vaikka Yumbo-keskuksen [kartalla] edustalta ja kulkea aina Faro de Maspalomas -majakalle [kartalla] asti. Siellä sijaitsevat ranta, lomakohteen harrastusmahdollisuudet ja muu mielenkiintoinen.

Puerto Rico

Puerto Rico [kartalla] on etelärannikon suosittuja pakettilomakohteita, mutta siellä ei ole paljon nähtävää. Yksi syy lähteä tänne ovat laivakyydit, joilla voi tarkastella lasipohjan läpi meren värikästä elämää. Täältä voi kulkea bussin sijaan laivalla Puerto de Mogániin, joka on etelärannikon viehättävimpiä kaupunkeja.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán [kartalla] on hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville. Tänne voi tulla rannalle, ottamaan osaa risteilylle ja harrastamaan sukellusta tai muita vesiharrastuksia. Tänne voi tulla myös shoppailemaan rannan edustalla oleviin putiikkeihin tai syömään rannan vieressä oleville terasseille, joilla myös on Playa del Inglésiä vilkkaampaa yöelämää luvassa illan hämärryttyä.

Las Palmas

Paras päiväretkikohde Playa del Inglésistä on Las Palmas [kartalla], jonne on vähän alle tunnin matka Yumbo-keskukselta ja rannan vieressä olevalta bussiterminaalilta. Las Palmasissa ensimmäinen pysäkki on Parque San Telmo, ja se sijaitsee lähellä Veguetan ja Trianan nähtävyyksiä, upeita palatseja ja hyvää yöelämää. Tänne on hyvä tulla myös shoppailemaan, syömään, elokuviin tai teatteriin. Las Palmasin toinen pysäkki on Parque Santa Catalina, joka sijaitsee lähellä Canteras-rantaa. Tämä on hyvä alue syödä, shoppailla, istua iltaa ja nauttia suurkaupungin humusta, mutta myös hyvä auringonotolle, uimiselle ja rantaharrastuksille.

Gran Canarian kaikista julkisista bussimatkoista vastaa Global.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2013/12

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti