Hämeenlinna – Hotellit ja majoitus

Kuvituskuva

Matin ja Maijan majatalo

Matin ja Maijan majatalossa yövyt aivan Hämeenlinnan keskustassa lähes sata vuotta vanhassa, mutta huolella kunnostetussa villassa. Majatalossa on kuusi kodinomaista huonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone suihkulla ja joiden sisustus sopii hyvin talon aikakauteen. Sängyt ovat mukavat ja niiden pellavaiset petivaatteet kutsuvat unten maille. Talolla ja alueella on vaiherikas menneisyys takanaan, ja siitä majatalon pitäjät Matti ja Maija mielellään kertovat lisää.

www.booking.com/hotel/fi/matin-ja-maijan-majatalo.fi.html

Eteläkatu 5, Hämeenlinna (kartalla)

Yöpyminen

Hotelli Vaakuna (Original by Sokos) - Majapaikka Vanajaveden rannalla

Vaakuna on rauhallinen hotelli, joka sijaitsee idyllisellä paikalla aivan Vanajaveden rannalla. Yöpyminen täällä sujuu Scandicin ketjuhotellille ominaisella tutulla varmuudella, ei yllätyksiä tiedossa. Hotellissa on ravintola, jonka erikoisuus on lankulla tarjottava ateriakokonaisuus koko seurueelle. Koska hotelli on aivan järven rannalla, siltä voi lähteä kävelemään tai pyöräilemään (polkupyörän voi lainata hotellilta) pitkin rantareittiä tai kanootilla melomaan Vanajaveden vesille.

www.booking.com/hotel/fi/sokos-vaakuna-hameenlinna.fi.html

Possentie 7, Hämeenlinna (kartalla)

Ruokailu Yöpyminen

Tiirinkosken Tehdas

Tervetuloa Tiirinkosken tehtaalle Hämeenlinnaan, missä sinut kutsuu lämmin tunnelma ja upea miljöö! Astuessasi vuonna 1910 rakennettuun navettarakennukseen, kohtaat lifestyle-tyylisen kaupan ja herkullisia belgialaisia vohveleita tarjoavan kahvilan, jossa vohvelit on valmistettu tilan omista härkäpapujauhoista. Älä epäröi matkustaa kauempaakin tullaksesi tutustumaan tähän ainutlaatuiseen paikkaan!

tiirinkoskentehdas.fi

Haantie 5, 13500 Hämeenlinna (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Ostokset Yöpyminen Hyvä lapsiperheille Rauhallinen