Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Jyväskylä
Jyväskylä (täyskuva)

Jyväskylä – Hotelleja ja yöpymisvinkkejä muilta matkailijoilta

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Hotelli Verso

Verso on hyvä ja yleisilmeeltään siisti hotelli aivan Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Lähellä on hyvät ostosmahdollisuudet, mm. kauppakeskus samassa korttelissa. Keskeisestä sijainnista huolimatta huoneisiin ei silti kuulu juuri mitään ääniä ulkoa. Aamiaisella on monipuolisesti kaikenlaista maistuvaa ja plussana tuore munakas, jonka saa pyytämällä keittiöstä vastavalmistettuna. Verso on hinta-laatusuhteeltaan oivallinen vaihtoehto ketjuihin kyllästyneille.

www.booking.com/hotel/fi/hotel-verso.fi.html

Kauppakatu 35, Jyväskylä (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Omena-hotelli

Edullisuus on Omena-hotellin valtti. Jos on valmis luopumaan tavallisten hotellien ylellisyyksistä ja hoitamaan hotelliyöpymisen yksityiskohdat itsepalveluperiaatteella, Omenassa tämä on mahdollista edullisesti. Ompussa hinta ja laatu kohtaavat, ja tämä hotelli on paras heille, jotka vain kaipaavat keskeistä tukikohtaa, jossa nukkua ja josta pääsee helposti hyödyntämään Jyväskylän keskustan palveluita, kuten haukkaamaan aamupalaa jossain lähistön kahvilassa tai ravintolassa.

www.booking.com/hotel/fi/omenahotelli-jyvaskyla.fi.html

Vapaudenkatu 57, Jyväskylä (kartalla)

Yöpyminen

Time Hostel - Edullinen ja siisti paikka yöpyä

Omailmeisen tyylikäs paikka viettää yönsä. Sijainti on hyvä ja rauhallinen. Kulku tapahtuu ovikoodeilla, erillistä vastaanottoa ei ole. Yhteistiloihin kuuluu yhteiskeittiö, oleskelutila ja kirjasto, joissa tapaat muita matkailijoita. Kirjastossa voit lukuhetken lisäksi pelata pelikonsolia ja lautapelejä. Pyykit saa pestyä talon pesukoneella ja kuivaksi kuivaimella. Vastuullisuus ja kestävyys huomioidaan, hostelli on mukana esimerkiksi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa.

www.booking.com/hotel/fi/time-hostel-amp-apartments.fi.html

Vaasankatu 29, Jyväskylä (kartalla)

Yöpyminen

Hotelli Yöpuu - Tyylikäs pieni boutique-hotelli

Keskeisellä paikalla Jyväskylässä sijaitseva Yöpuu on viihtyisä ja klassisen tyylikäs boutique-hotelli. Se on hienostunut mutta ei tärkeilevä. Teema vaihtelee huoneittain, ja yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota, esimerkiksi Aalto-huoneessa teema on hammaslasista alkaen mietitty ja ehtaa Alvar Aaltoa. Hotellin aamiainen on runsas, ja jos haluaa syödä hotellin Pöllöwaari-ravintolassa, hyvä vinkki on kokeilla sen maistelumenua. Hotellin saunasta irtoaa hyvät löylyt. Palvelu on ystävällistä.

www.booking.com/hotel/fi/hotelli-yopuu.fi.html

Yliopistonkatu 23, Jyväskylä (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti