Utsjoki – Hotellit ja majoitus

Kuvituskuva

Hotelli Luossajohka

Aivan Utsjoen keskustassa viihtyisä majapaikka. Yhteydessä on myös ravintola ja sijainnin takia kätevä paikka yöpyä kun nopeasti pääsee nähtävyyksien äärelle. Erittäin rauhallinen.

luossajohka.fi

Luossatie 4, 99980 Utsjoki (kartalla)

Ruokailu Yöpyminen Rauhallinen

Lomakylä Valle / Holiday Village Valle

Lomakylä Valle on saamelainen, perheomisteinen lomakylä kauniissa Tenojokilaaksossa lähellä Utsjoen kylää. Alueeltamme löytyy tasokas 12 huoneen luhtihotelli, korkean tason ravintola, sekä kotoisia mökkejä, joista kaikista avautuu upeat näkymät Tenojoelle. Paikka tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, lähellä on Paistunturin ja Kaldoaivin erämaa-alueet ja Norja näkyy vastarannalla tuntureineen. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia ohjattuja aktiviteetteja sekä vuokravälineitä ympäri vuoden.

www.holidayvillagevalle.fi

Ellintie 25, 99980 Utsjoki (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Rauhallinen

Nuorgamin Lomakeskus

Suomen ja EU:n pohjoisin lomakylä,kahvila-ravintola ja karavaani-alue, myös matkamuistomyyntiä. Sijainti Nuorgamin kylällä,aivan Norjan rajalla,Jäämeren kainalossa, Tenojoen rannalla, upeiden tuntureiden ympäröimänä. Pieni perhe yritys tarjoaa majoitusta mökeissä,huoneistoissa ja uusissa rantamökeissä. Ohjelmapalveluja ja välinevuokrausta. Monipuolista virkistys- ja aktiviteettimahdollisuuksia upeassa tunturimaastossa kaikkina vuodenaikoina.

www.Visitnuorgam.fi

Nuorgamintie 4401d (kartalla)

www.nuorgaminlomakeskus. Fi : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen