Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Bodrum on Turkin länsirannikon suosituimpia lomakohteita, ja vuosikymmeniä sen lämmin ja rento lomatunnelma on vetänyt ihmisiä puoleensa. Aurinko paistaa Bodrumissa lähes takuuvarmasti toukokuun alusta pitkälle lokakuuhun. Vedet ovat lämpimiä, sateet harvinaisia ja hinnat ovat pahimmillaankin huomattavasti kotimaan hintoja edullisempia.
koristekuva Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee maan länsirannikolla. Se on metropoli, jossa on noin kolme miljoonaa asukasta, mutta keskusta on pieni ja kaikkeen olennaiseen voi tutustua siellä parissa päivässä.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Hampuri
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Koz Ocakbasi

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
36
Erittäin hyvä
22
Keskitaso
2
Huono
2
Todella huono
4
Keittiöt: Grilli, Turkkilainen, Välimerellinen, Lähi-itä
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:
Osoite: Steindamm 6, 20099 Hampuri Saksa
Aukioloajat:
Sunnuntai00:00-23:59
Maanantai00:00-23:59
Tiistai00:00-23:59
Keskiviikko00:00-23:59
Torstai00:00-23:59
Perjantai00:00-23:59
Lauantai00:00-23:59

St. Georg

St. Georgista löytyy helposti ravintola lähes mistä tahansa, mutta siellä on muutama normaalia parempi ravintolakatu. Jos haluaa syödä autenttisen turkkilaisen aterian, joka voi olla kebab-lautanen tai linssikeitto (mercimek corba) tai sitten valmistettu ateria kuten adana-kebab, on linja-autoaseman ja myös päärautatieaseman vieressä oleva Steindamm siihen yksi kaupungin parhaita katuja. Nimenomaan sen linja-autoaseman viereisessä korttelissa on useita turkkilaisia ravintoloita, joissa voi syödä kohtuuhinnalla ja joissa monissa on pöytiintarjoilu. Paras ravintola Steindammilla on Köz Ocakbasi (Steindamm 6), joka on avoinna aamusta iltaan ja jonka asiakaskunnan muodostavat pääasiassa turkkilaiset.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti