Latvia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Jurmala
Jurmala
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Jurmala
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus
Jurmalan ranta
Varsinainen rantalomakausi Jūrmalassa on toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin.

Jūrmalan hotellit ja muut majapaikat

Jūrmalan hotellit ja muut majapaikat ovat hintavampia kuin Riiassa, ja pienellä matkakassalla liikkeellä olevien on parempi tehdä Riiasta retki Majoriin tai muualle rannikolle.

Hotellit ja muut majapaikat ovat kesäkauden aikana vilkkaita ja usein täynnä, ja varaukset kannattaa etenkin heinä- ja elokuuksi tehdä useita kuukausia etukäteen. Huoneiden hinnat ovat korkeita juhannukselta elokuun loppuun, ja jos haluaa säästää yöpymiskuluissa, kannattaa matkustaa touko-kesäkuussa tai mahdollisesti hyvien säiden aikaan elokuun lopussa ja syyskuun alkupäivinä. Varsinainen matkustuskausi, jolloin Latvian rannikolle matkustetaan rantalomalle, on toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin.

Jos ei halua yöpyä suurissa kylpylähotelleissa, on alueella muutama suuri hotelli ja paljon muita mahdollisuuksia. Latvian rannikolla voi myös yöpyä asunnoissa, jotka ovat suosittuja ja usein tilavampia kuin hotellihuoneet.

Huoneistot ja hotellit

Jos haluaa yöpyä kivenheiton päässä Majorin rautatieasemasta, on lähellä sitä ja muutenkin erinomaisella paikalla sijaitseva Boutique Hotel Mama tasokas mutta hinta-laatusuhteeltaan hyvä moderni hotelli. Sen sijainti, palvelut, terassi ja koiraystävällisyys ovat saaneet monelta kiitosta. Hotellissa on vain pari kohtuuhintaista huonetta, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin tai joutuu maksamaan huoneestaan pitkälti yli 100 euroa.

Jos haluaa yöpyä varsinaisessa hotellissa, on aivan palveluiden, rannan ja konserttitalon vieressä oleva Dzintars Hotel kohtuuhintainen ja huoneidensa puolesta monipuolinen majapaikka. Huoneet ovat tilavia, ja aamiainen on saanut kiitosta.

Baltic Beach Hotel julkisivu
Jūrmalan hotellit ja muut majapaikat ovat hintavampia kuin Riiassa

Jos haluaa yöpyä rannalla mutta ei maksaa siitä itseään kipeäksi, on Hotel Eiropa tyylikäs, puutaloissa oleva hotelli. Erilaisia ja eri hintaisia huoneita on melkoisesti, ja niihin kuuluu myös 7 henkeä vetävä sviitti.

Toinen monipuolinen, pidetty mutta kohtuuhintainen majapaikka rannalla on Marine Hotel. Huoneiden joukossa on erilaisia oikeastaan vain kahdelle hengelle, ja hotellin sijainti on erinomainen rannalla mutta myös lähellä Majorin juna-asemaa.

Kaikki Jūrmalan majapaikat.

Leirintäalueet

Latvian rannikolla on leirintäalueita kuten monipuolinen Guest House Jurmala ja Camping Jurmala.

Hostelit

Alueella on myös useita hosteleita, joista valtaosa on avoinna vain kesäkauden aikana.

Teksti: Peter Forsberg
2023/03

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti