Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Maspalomasin hiekkarannan dyynej
Las Palmasin vieress sijaitseva Maspalomas on suurine rantoineen ja kuuluisine dyyneineen hyv vierailupaikka Playa del Inglsiss lomaileville.

Lasten kanssa Playa del Inglésiss sek lhistn nhtvyydet

Lasten kanssa Playa del Inglésiss

Playa del Inglés on perhelomakohde, jossa on hyv ottaa aurinkoa, uida ja harrastaa ympri vuoden kaikenlaista. Siell on runsaasti huoneistohotelleja, bungalow-majoituksia ja muita suurillekin perheille sopivia majoitusmahdollisuuksia.

Playa del Inglésin ranta on pitk, ja sille on melkoinen kvelymatka monilta hotelleilta. Niiden, jotka haluavat kvell nopeasti rannalle, on siis hyv valita hotelli lhelt rantaa eik syvlt Playa del Inglésin kaupungista. Maspalomasin ranta on toinen etelrannikon suuri hiekkaranta ja Playa del Inglésin rantaa suurempi, ja mys sill on mahdollista harrastaa kaikenlaista.

Perheet mys mielelln tekevt veneretki, jotka lhtevt Puerto Ricosta tai Puerto de Mogánista ja kyvt Las Palmasissa katsomassa nhtvyyksi, ostoksilla ja symss ja tekevt retki muihinkin rannikon ja sismaan kyliin ja kaupunkeihin. Playa del Inglésin ja Maspalomasin vieress olevat teemapuistot ovat kuin lapsiperheille tehtyj.

Guide to Canary Islands esittelee tekemist perheille Gran Canarian saarella.

Gran Canarian vierailupaikkoja ja pivretkikohteita

Gran Canarialla on lukuisia varteenotettavia vierailupaikkoja, joihin matkaan kuluu alle tunti suuntaansa. Suosituimmat vierailupaikat ovat rannikolla ja etenkin saaren etelosissa, mutta lhes kaikki mys vierailevat Las Palmasissa.

Kaikkein paras pivretkille on menn bussilla. Busseihin voi nousta esimerkiksi Maspalomasin majakalla, Play del Inglésin bussiasemalla tai niiden vlill olevissa paikoissa, joihin kuuluu Yumbo-keskus ja joita on Avenida de Tirajanan varrella.

Puerto Ricoon ja Puerto de Mogániin voi hyvin kulkea samalla bussilinjalla 1 kuin jolla voi siirty toiseen suuntaan Las Palmasiin. Mys joitain muita busseja niden paikkakuntien vlill kulkee, mutta linja 1 on hyvin ktev suositulta paikalta toiselle kulkiessa.

Gran Canarian kaikista julkisista bussimatkoista vastaa Global.

Puerto Rico

Puerto Rico [kartalla] on etelrannikon suosittuja pakettilomakohteita, mutta siell ei ole paljon nhtv. Yksi syy lhte tnne ovat laivakyydit, joilla voi tarkastella lasipohjan lpi meren vrikst elm. Tlt voi kulkea bussin sijaan laivalla Puerto de Mogániin, joka on etelrannikon viehttvimpi kaupunkeja.

Puerto de Mogan
Puerto de Mogán on hyv vierailupaikka Playa del Inglsiss lomaileville. Tnne voi tulla mys ostoksille rannan edustalla oleviin putiikkeihin tai symn rannan vieress oleville terasseille.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán [kartalla] on hyv vierailupaikka Playa del Inglésiss lomaileville. Tnne voi tulla rannalle, ottamaan osaa risteilylle ja harrastamaan sukellusta tai muita vesiharrastuksia. Tnne voi tulla mys ostoksille rannan edustalla oleviin putiikkeihin tai symn rannan vieress oleville terasseille, joilla mys on Playa del Inglési vilkkaampaa yelm luvassa illan hmrrytty.

Las Palmas

Paras pivretkikohde Playa del Inglésist on Las Palmas [kartalla], jonne on vhn alle tunnin matka Yumbo-keskukselta ja rannan vieress olevalta bussiterminaalilta. Las Palmasissa ensimminen pyskki on Parque San Telmo, ja se sijaitsee lhell Veguetan ja Trianan nhtvyyksi, upeita palatseja ja hyv yelm. Eteliseen Las Palmasiin kannattaa lhte mys ostoksille, symn, elokuviin tai teatteriin.

Las Palmasin toinen pyskki on Parque Santa Catalina, joka sijaitsee lhell Canteras-rantaa ja joka on kaupungin pohjoisosissa. Tm on hyv alue syd, katsella ostoksia, istua iltaa ja nauttia suurkaupungin humusta, mutta mys hyv auringonotolle, uimiselle ja rantaharrastuksille.

Lis vierailupaikkoja Gran Canarialla:

Pieni Matkaopas esittelee saaren eri kaupunkeja ja lomapaikkoja.

Opas jatkuu seuraavalla sivulla >> Sivu 4: Matkat ja hotellit


Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2022/09

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lue verkkopalvelun kyttehdot ja tietosuojakytnt.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti