Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Ilmoitus
Maspalomasin hiekkarannan dyynejä
Las Palmasin vieressä sijaitseva Maspalomas on suurine rantoineen ja kuuluisine dyyneineen hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville.

Lasten kanssa Playa del Inglésissä sekä lähistön nähtävyydet

Lasten kanssa Playa del Inglésissä

Playa del Inglés on perhelomakohde, jossa on hyvä ottaa aurinkoa, uida ja harrastaa ympäri vuoden kaikenlaista. Siellä on runsaasti huoneistohotelleja, bungalow-majoituksia ja muita suurillekin perheille sopivia majoitusmahdollisuuksia.

Playa del Inglésin ranta on pitkä, ja sille on melkoinen kävelymatka monilta hotelleilta. Niiden, jotka haluavat kävellä nopeasti rannalle, on siis hyvä valita hotelli läheltä rantaa eikä syvältä Playa del Inglésin kaupungista. Maspalomasin ranta on toinen etelärannikon suuri hiekkaranta ja Playa del Inglésin rantaa suurempi, ja myös sillä on mahdollista harrastaa kaikenlaista.

Perheet myös mielellään tekevät veneretkiä, jotka lähtevät Puerto Ricosta tai Puerto de Mogánista ja käyvät Las Palmasissa katsomassa nähtävyyksiä, ostoksilla ja syömässä ja tekevät retkiä muihinkin rannikon ja sisämaan kyliin ja kaupunkeihin. Playa del Inglésin ja Maspalomasin vieressä olevat teemapuistot ovat kuin lapsiperheille tehtyjä.

Guide to Canary Islands esittelee tekemistä perheille Gran Canarian saarella.

Gran Canarian vierailupaikkoja ja päiväretkikohteita

Gran Canarialla on lukuisia varteenotettavia vierailupaikkoja, joihin matkaan kuluu alle tunti suuntaansa. Suosituimmat vierailupaikat ovat rannikolla ja etenkin saaren eteläosissa, mutta lähes kaikki myös vierailevat Las Palmasissa.

Kaikkein paras päiväretkille on mennä bussilla. Busseihin voi nousta esimerkiksi Maspalomasin majakalla, Play del Inglésin bussiasemalla tai niiden välillä olevissa paikoissa, joihin kuuluu Yumbo-keskus ja joita on Avenida de Tirajanan varrella.

Puerto Ricoon ja Puerto de Mogániin voi hyvin kulkea samalla bussilinjalla 1 kuin jolla voi siirtyä toiseen suuntaan Las Palmasiin. Myös joitain muita busseja näiden paikkakuntien välillä kulkee, mutta linja 1 on hyvin kätevä suositulta paikalta toiselle kulkiessa.

Gran Canarian kaikista julkisista bussimatkoista vastaa Global.

Puerto Rico

Puerto Rico [kartalla] on etelärannikon suosittuja pakettilomakohteita, mutta siellä ei ole paljon nähtävää. Yksi syy lähteä tänne ovat laivakyydit, joilla voi tarkastella lasipohjan läpi meren värikästä elämää. Täältä voi kulkea bussin sijaan laivalla Puerto de Mogániin, joka on etelärannikon viehättävimpiä kaupunkeja.

Puerto de Mogan
Puerto de Mogán on hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville. Tänne voi tulla myös ostoksille rannan edustalla oleviin putiikkeihin tai syömään rannan vieressä oleville terasseille.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán [kartalla] on hyvä vierailupaikka Playa del Inglésissä lomaileville. Tänne voi tulla rannalle, ottamaan osaa risteilylle ja harrastamaan sukellusta tai muita vesiharrastuksia. Tänne voi tulla myös ostoksille rannan edustalla oleviin putiikkeihin tai syömään rannan vieressä oleville terasseille, joilla myös on Playa del Inglésiä vilkkaampaa yöelämää luvassa illan hämärryttyä.

Las Palmas

Paras päiväretkikohde Playa del Inglésistä on Las Palmas [kartalla], jonne on vähän alle tunnin matka Yumbo-keskukselta ja rannan vieressä olevalta bussiterminaalilta. Las Palmasissa ensimmäinen pysäkki on Parque San Telmo, ja se sijaitsee lähellä Veguetan ja Trianan nähtävyyksiä, upeita palatseja ja hyvää yöelämää. Eteläiseen Las Palmasiin kannattaa lähteä myös ostoksille, syömään, elokuviin tai teatteriin.

Las Palmasin toinen pysäkki on Parque Santa Catalina, joka sijaitsee lähellä Canteras-rantaa ja joka on kaupungin pohjoisosissa. Tämä on hyvä alue syödä, katsella ostoksia, istua iltaa ja nauttia suurkaupungin humusta, mutta myös hyvä auringonotolle, uimiselle ja rantaharrastuksille.

Lisää vierailupaikkoja Gran Canarialla:

Pieni Matkaopas esittelee saaren eri kaupunkeja ja lomapaikkoja.

Opas jatkuu seuraavalla sivulla >> Sivu 4: Matkat ja hotellit


Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2022/09

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti