Turkki – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus

Soundwaves Restaurant

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
70
Erittäin hyvä
21
Keskitaso
13
Huono
9
Todella huono
4
Keittiöt: Välimerellinen, Turkkilainen
Tunnelmarating 4.5
Ruokarating 4.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Barbaros Caddesi, Side, Manavgat Turkki

Ruoat ja ravintolat

Kenties paras ravintolakatu on vanhankaupungin itäpuolella oleva Barbaros Caddesi. Sillä on monta perinteistä ravintolaa, jotka ovat olleet toiminnassa vuosikymmeniä. Niihin kuuluvat turkkilaisia ruokia tarjoava Moonlight Restaurant ja Soundwaves Restaurant, josta saa kansainvälisiä ruokia mutta jonkin verran myös paikallisia.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti