Turkki – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus

Sofra

Sofra Restaurant & Cafe
TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
91
Erittäin hyvä
19
Keskitaso
3
Huono
1
Todella huono
1
Keittiöt: Välimerellinen, Eurooppalainen, Kansainvälinen, Turkkilainen, Lähi-itä
Tunnelmarating 5.0
Ruokarating 4.5
Palvelurating 5.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Liman cad. gul. sok, Side, Manavgat Turkki

Ruoat ja ravintolat

Pääkatu ei ole Siden paras ravintolakatu, vaikka sen varrella onkin paljon kebabpaikkoja, mutta yhdellä sen sivukadulla oleva Sofra on pidetty ravintola, josta saa hyviä pihvejä mutta myös kebabeja ja muitakin ruokia.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti