Loviisa – Ruokailu ja ravintolat

Loviisa

Cafe Saltbodan - Swingiä ja hyvää ruokaa

Loviisan venesataman kupeessa ranta-aitoilla sijaitseva vanha hirsitalomiljöö kutsuu kahvittelemaan tai nauttimaan hyvästä ruoasta (kahvila ja ravintola eri tiloissa). Svengaavaa live-musiikkia on tarjolla oikeaan aikaan paikalle saapuville. Lounas oli tasoonsa nähden hyvin edullinen. Seurueemme otti lohikeittoa. Myös suolaiset piirakat ja makeat leivonnaiset näyttivät herkullisilta. Kannattaa piipahtaa kauniina kesäpäivänä ja viettää terassille pitempäänkin aikaa.

www.saltbodan.fi

Laivasilta 4, Loviisa (kartalla)

Ruokailu Hyvä kesäisin

Ravintola Sakura Deli - Kansainvälinen ja kasvisruokaan paneutuva lounaspaikka

Sakuran Delissä voi nauttia niin suomalaista kotiruokaa kuin kansainvälisiä ruokalajeja Japanista, Intiasta ja Thaimaasta. Sakuralaisten sydäntä lähellä ovat erityisesti kasvisruoat. Arkipäivinä tänne on hyvä tulla lounaalle vaikka koko perheen voimin.

www.sakuracatering.com

Brandensteininkatu 11, Loviisa (kartalla)

Ruokailu

Osteria, ravintola Locale

Rento lounaspaikka ja illallisravintola kaikille, jotka nauttivat hyvästä ruoasta ja lämminhenkisestä palvelusta. Pizzat ovat täällä aivan loistavia ja myös muu ruoka on oivallista. Rapea maalaiskana, kanttarellirisotto, lehtipihvi, bataattiranut, cannelonit, kaikki kokeiltu on ollut maukasta ja hyvää. Toimii myös lasten kanssa. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Vahva suositus Localelle!

www.ravintolalocale.fi

Mannerheiminkatu 2, Loviisa (kartalla)

Ruokailu Hyvä lapsiperheille

Tuhannen tuskan kahvila - tarjolla ilon aiheita

Suomen ihanimpien puutarhakahviloiden joukossa paikan lunastaa itseoikeutetusti Tuhannen tuskan kahvila Loviisan vanhankaupungin puutaloalueella. Idea nimelle syntyi samalla paikalla kieltolain aikaan sijainneen salakapakan siivittämänä. Nykyisten asiakkaiden suosikki on mansikkakakku.

www.tuhannentuskankahvila.fi

Mariankatu 2 C, 07900 Loviisa (kartalla)

Ruokailu