Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Loviisa
Loviisa (täyskuva)

Loviisa – Hotelleja ja yöpymisvinkkejä muilta matkailijoilta

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Strömforsin ruukki

Strömforsin ruukin alueella on käsityöläisen pajoja, näyttelyitä, ravintoloita ja kahviloita. Täällä pääsee tutustumaan yhteen maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista. Historialliset tuotantorakennukset, kuten vasarapajat, johtajan kartano ja muut tilat kertovat tarinaa menneestä. Alueella voi harrastaa monenlaista, kuten sup-lautailua ja täällä voi myös majoittua vanhoissa rakennuksissa. Strömforsin ruukki sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä. Sinne on noin 18 km matka Loviisasta.

stromforsinruukki.com/

Ruukintie 11, 07970 Loviisa (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Rauhallinen

Willa Björksten - Kaunis villa luonnonkauniilla camping-alueella

Willa Björksten on taitavasti kunnostettu, kaunis vanha huvila, jonka huoneissa on mukava viettää yönsä Loviisassa. Täällä on rauhallista ja koska huvila on meren rannalla, aamun voi aloittaa vaikka pulahtamalla aamu-uinnille. Huvila sijaitsee leirintäalueella, joka itsessään on myös todella hienosti hoidettu ja tarjoaa tavalliset leirintäalueen palvelut. Täältä voi vaikka vuokrata polkupyörän, jolla polkee sutjakkaasti noin kilometrin matkan Loviisan keskustaan.

www.booking.com/hotel/fi/loviisa-camping.fi.html

Kapteenintie 1, Loviisa (kartalla)

Yöpyminen

Hotelli Uninen Loviisa - Siisti nukkumapaikka keskellä Loviisaa

Aivan Loviisan ytimessä sijaitseva hotelli, jonka huoneet ovat hyvän kokoisia, siistejä ja valoisia, ja ennen kaikkea hiljaisia. Niissä on kaikki perusasiat, mitä majapaikalta voi toivoa: on oma kylpyhuone, TV, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin ja wifi. Auton voi pysäköidä hotellin maksuttomalle parkkipaikalle. Sisäänpääsy hoituu ovikoodilla, joka toimitetaan tekstiviestillä. Hotellin alakerrassa on ravintola (Degeri). Hotellin sijainti on keskeinen, joten Loviisan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

www.booking.com/hotel/fi/place-to-sleep-loviisa.fi.html

Brandensteininkatu 17, Loviisa (kartalla)

Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti