Loviisa – Hotellit ja majoitus

Loviisa

Ulrikanhovi - Vanhan ajan tunnelmaa rauhallisessa ympäristössä

Kauniisti kunnostetussa, yli 100-vuotiaassa rakennuksessa lähellä Loviisan keskustaa sijaitseva majapaikka. Tarjolla 1-2 henkilön huoneita ja lisäksi perhehuone. Päärakennus on aiemmin toiminut vanhainkotina, ja siinä on tilaa yöpyä 50 ihmiselle. Suihkut ja vessat, myös esteettömät, ovat käytävillä. Kesällä voi majoittua myös pihalla olevissa Muonamies- ja Ukkola-nimisissä kesähuoneissa. Saapumisaika pitää ilmoittaa etukäteen, koska vastaanotossa ollaan paikalla vain sopimuksen mukaan.

www.booking.com/hotel/fi/ulrikanhovi.fi.html

Kuhlefeltinkatu 35, Loviisa (kartalla)

Yöpyminen

Hotelli Uninen Loviisa - Siisti nukkumapaikka keskellä Loviisaa

Aivan Loviisan ytimessä sijaitseva hotelli, jonka huoneet ovat hyvän kokoisia, siistejä ja valoisia, ja ennen kaikkea hiljaisia. Niissä on kaikki perusasiat, mitä majapaikalta voi toivoa: on oma kylpyhuone, TV, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin ja wifi. Auton voi pysäköidä hotellin maksuttomalle parkkipaikalle. Sisäänpääsy hoituu ovikoodilla, joka toimitetaan tekstiviestillä. Hotellin alakerrassa on ravintola (Degeri). Hotellin sijainti on keskeinen, joten Loviisan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

www.booking.com/hotel/fi/place-to-sleep-loviisa.fi.html

Brandensteininkatu 17, Loviisa (kartalla)

Yöpyminen

Willa Björksten - Kaunis villa luonnonkauniilla camping-alueella

Willa Björksten on taitavasti kunnostettu, kaunis vanha huvila, jonka huoneissa on mukava viettää yönsä Loviisassa. Täällä on rauhallista ja koska huvila on meren rannalla, aamun voi aloittaa vaikka pulahtamalla aamu-uinnille. Huvila sijaitsee leirintäalueella, joka itsessään on myös todella hienosti hoidettu ja tarjoaa tavalliset leirintäalueen palvelut. Täältä voi vaikka vuokrata polkupyörän, jolla polkee sutjakkaasti noin kilometrin matkan Loviisan keskustaan.

www.booking.com/hotel/fi/loviisa-camping.fi.html

Kapteenintie 1, Loviisa (kartalla)

Yöpyminen

Strömforsin ruukki

Strömforsin ruukin alueella on käsityöläisen pajoja, näyttelyitä, ravintoloita ja kahviloita. Täällä pääsee tutustumaan yhteen maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista. Historialliset tuotantorakennukset, kuten vasarapajat, johtajan kartano ja muut tilat kertovat tarinaa menneestä. Alueella voi harrastaa monenlaista, kuten sup-lautailua ja täällä voi myös majoittua vanhoissa rakennuksissa. Strömforsin ruukki sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä. Sinne on noin 18 km matka Loviisasta.

stromforsinruukki.com

Ruukintie 11, 07970 Loviisa (kartalla)

Nähtävää Tekemistä Ruokailu Ostokset Yöpyminen Hyvä kesäisin Rauhallinen