Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Dresden
Varaamalla majapaikan oppaamme sivujen kautta tuet matkaoppaan tekemistä ja kehittämistä ja varmistat että pysymme ilmaisena matkaoppaana, josta hyötyvät kaikki suomalaiset.
Booking.com
Ilmoitus

Pizzeria Vecchia Napoli

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
30
Erittäin hyvä
31
Keskitaso
11
Huono
3
Todella huono
2
Keittiöt: Italialainen, Pizza, Välimerellinen, Eurooppalainen
Ruokarating 4.0
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.0
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Alaunstr. 33, 01099 Dresden, Saksi Saksa
Aukioloajat:
Sunnuntaisuljettu
Maanantai17:00-23:00
Tiistai17:00-23:00
Keskiviikko17:00-23:00
Torstai17:00-23:00
Perjantai17:00-23:00
Lauantai17:00-23:00

Keskustan uudemmat osat – Neustadt

Kaupungin parhaat kebabpaikat sijaitsevat tällä alueella, ja yksi ehdottomasti parhaita kebabpaikkoja on Babos (Alaunstrassen ja Katharinenstrassen kulmaus) baarin ja ravintolan vieressä. Alueella on myös hyviä italialaisia ravintoloita, kuten Vecchia Napoli (Alaunstrasse 33), ja saksalaiset makkarat currywurstin johdolla ovat kuulemma parhaimmillaan Curry & Co:ssa (Louisenstrasse 62), joka tarjoilee kasvissyöjillekin soveltuvia lihattomia makkaroita. Alueella on huomattava määrä aasialaisia ravintoloita, thaimaalaisista ravintoloista sushipaikkoihin, ja sopivat tofu-annosten ja muiden lihattomien ruokien ansiosta hyvin kasvissyöjillekin. Hyvä valikoima ravintoloita, joilla on terassit, on myös Alaunstrassen alussa olevan Bautzner Strassen kulmauksessa.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti