Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Düsseldorfiin ja lähistön muille lentokentille voi Suomesta lentää suoraan tai välilaskullisella lennolla, joita lähtee sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta että muualta maasta. Kaupungissa on niin metroja, paikallisjunia, raitiovaunuja kuin bussejakin, ja niihin käyvät samat liput.
koristekuva Gran Canarian etelärannikko on 70-luvulta lähtien vetänyt puoleensa suomalaisia, ja edelleenkin edulliset hinnat ja talviöinäkin lämpiminä pysyttelevät ilmat ovat sen vetonauloja. Saaren aurinkoiselle etelärannikolle ihmisiä vetävät myös hienohiekkaiset rannat, joista Maspalomasin dyynit Playa del Inglésin vieressä ovat unohtumattomimmat.
ilmoitus
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Hampuri
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lucullus

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
14
Erittäin hyvä
18
Keskitaso
12
Huono
3
Todella huono
7
Keittiöt: Saksalainen, Pikaruoka
Ruokarating 3.5
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 3.5
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:
Osoite: Reeperbahn 75, 20359 Hampuri Saksa

St. Pauli (Sankt Pauli)

Reeperbahnin varrella on St. Pauli -metroaseman lähettyvillä paljon erilaisia ruokapaikkoja, ja niitä on jonkin verran Spielbudenplatz-aukion varrella ja sitä vastapäätä itse Reeperbahnilla. Myös tästä eteenpäin, lähellä Reeperbahnin S-bahn-asemaa, on erityisen paljon kebabpaikkoja ja muita vastaavia nopeita ruokia. Yksi kokeilemisen arvoinen, legendaarinen nakkikioski on Lucullus, joka on Spielbudenplatzin kulmauksessa, kaikkein hektisimmässä St. Paulin korttelissa.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti