Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Hampuri
Pienen matkaoppaan tekijät saavat pienen provision kun teet varauksen tämän sivun linkkien kautta. Itse et silti maksa ylimääräistä. Kiitos tuestasi.
Booking.com
Ilmoitus

I Vigneri Osteria Hamburg

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
146
Erittäin hyvä
68
Keskitaso
24
Huono
9
Todella huono
11
Keittiöt: Italialainen, Välimerellinen, Eurooppalainen, Sisilialainen, Eteläitalialainen
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.0
Palvelurating 4.5
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€€€
Osoite: Grosse Baeckerstr. 13, 20095 Hampuri Saksa
Aukioloajat:
Sunnuntaisuljettu
Maanantai11:30-22:30
Tiistai11:30-22:30
Keskiviikko11:30-22:30
Torstai11:30-22:30
Perjantai11:30-22:30
Lauantai11:30-22:30

Rathausmarkt-aukio

Myös aukion toisella puolella, matkalla kohti Chilehausia ja vanhaakaupunkia, on jonkin verran ravintoloita, joista osa on tasoltaan ja hinnoiltaan korkeita. Edullisimmasta päästä on Asia Hung (Kleine Johannisstrasse 20), joka on Hampurissa tyypillinen yleisaasialainen ravintola. Sieltä saa muualla harvinaisia indonesialaisia ruokia ja muitakin ruokia, ja edullisimmat annokset, jotka ovat kasvisannoksia, maksavat reilut viisi euroa. Sen vieressä on huippuluokan autenttinen italialainen Osteria I Vigneri, jossa pääruoat maksava alkaen 17 euroa.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti