Viro – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus

Lido

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
577
Erittäin hyvä
356
Keskitaso
110
Huono
35
Todella huono
16
Keittiöt: Pikaruoka, Eurooppalainen, Venäläinen, Balti, Latvialainen, Itäeurooppalainen, Keskieurooppalainen, Grilli
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 4.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:
Osoite: Estonia Ave., 9 Solaris Center, Tallinna 10143 Viro
Aukioloajat:
Sunnuntai10:00-22:00
Maanantai10:00-22:00
Tiistai10:00-22:00
Keskiviikko10:00-22:00
Torstai10:00-22:00
Perjantai10:00-22:00
Lauantai10:00-22:00

Yleistä Viron ruoista ja ruokailusta siellä

Muulloin kuin lounasaikaan paikalliset ruokailevat eniten kahviloissa, jotka baltialaiseen tyyliin tarjoavat Virossakin erilaisia ruokia, baarit, joissa ruoat ovat usein pakastimesta lämmitettyjä, ja itsepalvelupaikoista, joiden kenties paras esimerkki on Tallinnan Solaris-keskuksen latvialaista alkuperää oleva Lido, joskin se on hivenen normaalia kalliimpi itsepalvelupaikka. Yleisesti ottaen halpoja paikkoja, joihin nämä kolme ruokapaikkaa kuuluvat, tulee kuitenkin vastaan siellä täällä, vaikka niitä viime vuosina etenkin Tallinnan keskustasta on paljon kadonnut. Tällaisissa ravintoloissa on eniten virolaisia tai baltialaisia perinneruokia, joiden joukossa voi olla venäläisiä ja venäläisvaikutteisia ruokia, hinnat ovat samantyylisiä kuin lounastarjouksilla ja etenkin baarit tarjoavat ruokia hyvin myöhäänkin, joskus pikkutunneille asti.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti