Viro – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Göteborgiin voi lentää suoraan Suomesta puolessatoista tunnissa, ja välilaskullisella lennolla myös Turun kautta. Göteborgiin saavutaan suorilla lennoilla Landvetterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä ytimessä sijaitsevasta linja-autoasemasta.
koristekuva Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Genovaan ei voi Suomesta suoraan lentää ja myös välilaskulliset lennot ovat aika harvinaisia. Genovaan onkin paras matkustaa jonkin muun kaupungin kuten Milanon tai sen lähellä sijaitsevan Bergamon kautta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Tartto
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Pepe's Bistro & Social Club

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
25
Erittäin hyvä
4
Keskitaso
2
Huono
2
Todella huono
1
Keittiöt: Italialainen, Amerikkalainen, Välimerellinen, Ruokabaari, Kansainvälinen, Eurooppalainen
Ruokarating 4.5
Palvelurating 5.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Uelikooli tn 7, Tartto 51003 Viro
Aukioloajat:
Sunnuntai11:00-21:00
Maanantai00:00-22:00
Tiistai00:00-22:00
Keskiviikko00:00-22:00
Torstai00:00-22:00
Perjantai00:00-22:00
Lauantai11:00-22:00

Ravintoloiden tyypilliset ruoat

Vanhassakaupungissa uutuus ravintoloiden joukossa on Pepe’s Bistro (Ülikooli 7), joka on eräänlainen italialaisen ja amerikkalaisen ravintolan yhdistelmä. Tällaiset erilaisia länsimaisia ruokia tarjoavat ravintolat ovatkin nyky-Virossa hyvin yleisiä mutta eivät tasoltaan mitään ihmeellisiä. Tämä ravintola on kuitenkin poikkeus, ja sitä pidetään normaalia parempana ruokapaikkana, jossa viihdytään myös juomalla.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti