Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Düsseldorfiin ja lähistön muille lentokentille voi Suomesta lentää suoraan tai välilaskullisella lennolla, joita lähtee sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta että muualta maasta. Kaupungissa on niin metroja, paikallisjunia, raitiovaunuja kuin bussejakin, ja niihin käyvät samat liput.
koristekuva Valtaosa suomalaisista matkustajista lentää Edinburghiin, ja lentoasema sijaitsee reilun 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Edinburghiin voi matkustaa myös laskeutumalla jollekin muulle lentoasemalle, ja niistä Glasgow on kaikkein helpoimman matkan päässä.
Black Friday- tarjouksia julkaistaan koko ajan lisää!
Keräämme hotellitarjoukset
Parhaimpia
paikkoja ja aikoja
viedään jo
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Frankfurt
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
Erittäin hyvä
Keskitaso
Huono
Todella huono
Osoite:

Ydinkeskusta

Lähellä vanhankaupungin pääaukiota mutta tunnelmaltaan erilaisella paikalla sijaitseva Kleinmarkthalle (Hasengasse 7) on paitsi erinomainen paikka hankkia elintarvikkeita ja herkkuja myös syödä mitä erilaisimpia ruokia (ma–pe klo 8–18 ja la klo 8–16). Sen ympäristössä on paljon mitä erilaisimpia ravintoloita aasialaisista paikallisiin, ja niitä kannattaa ruokailuaikoihin katsella. Esimerkiksi MyWok (Ziegelgasse 5) on kohtalainen aasialaisia ja etenkin thaimaalaisia ruokia tarjoava edullinen perusravintola. Sieltä kasvissyöjät saavat tofua sisältäviä annoksia, ja siellä selviää niin lounaasta kuin illallisestakin 5–8 eurolla. Jos kuitenkin haluaa sijoittaa enemmän korkeatasoisiin ruokiin, jotka kuuluvat kaupungin pidetyimpiin, kannattaa suunnata kalaruokiin erikoistuneeseen ravintolaan nimeltään Fisch Franke (Domstrasse 9)
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti