Saksa – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Düsseldorfiin ja lähistön muille lentokentille voi Suomesta lentää suoraan tai välilaskullisella lennolla, joita lähtee sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta että muualta maasta. Kaupungissa on niin metroja, paikallisjunia, raitiovaunuja kuin bussejakin, ja niihin käyvät samat liput.
koristekuva Valtaosa suomalaisista matkustajista lentää Edinburghiin, ja lentoasema sijaitsee reilun 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Edinburghiin voi matkustaa myös laskeutumalla jollekin muulle lentoasemalle, ja niistä Glasgow on kaikkein helpoimman matkan päässä.
Black Friday- tarjouksia julkaistaan koko ajan lisää!
Keräämme hotellitarjoukset
Parhaimpia
paikkoja ja aikoja
viedään jo
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Frankfurt
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Schlemmermeyer

TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
16
Erittäin hyvä
18
Keskitaso
2
Huono
0
Todella huono
1
Ruokarating 4.5
Tunnelmarating 3.0
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 4.5
Hintataso:
Osoite: Grosse Bockenheimer Str. 23 Darmstadt, 60313 Frankfurt, Hessen Saksa
Aukioloajat:
Sunnuntaisuljettu
Maanantai09:30-19:00
Tiistai09:30-19:00
Keskiviikko09:30-19:00
Torstai09:30-19:00
Perjantai09:30-19:00
Lauantai09:00-18:00

Ydinkeskusta

Frankfurtin pääasiallinen korkeatasoinen ravintolakatu on An der Hauptwache -aukiolta Alte Operille eli vanhalle oopperatalolle kulkeva Grosse Bockenheimer Strasse, jonka paikalliset tuntevat nimellä Fressgass ("Mässykuja"). Kadun varrella on lukuisia kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat niin saksalaisia kuin muualtakin tulevia ruokia. Sen varrella on myös grillikioskeja ja nykyään myös deli-tyylisiä kahviloita, jotka tarjoavat italialaistyylisiä ja muunkinlaisia ruokia. Monet paikat ovat kalliita ja nykyään entistä hienompia, mutta ruokien taso on korkea ja niitä voi syödä lämmitetyillä terasseilla talvellakin. Hyvä ajankohta syödä täällä ja monilla lähikaduilla on lounasaika (Mittagstisch) viikolla noin klo 11–15, jolloin tarjolla on edullisia lounaskokonaisuuksia. Kadun varrella tai edes lähellä sitä ei ole ravintoloita, jotka kuuluisivat kaupungin arvostetuimpiin, mutta esimerkiksi Schlemmermeyer numerossa 23 on paikka, josta saa hyvätasoisia aterioita ilman pitkää odottelua.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti