Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Hotelleja – Fuerteventura
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus
Isla de Lobos -saarelle kulkeva vene
Fuerteventurassa on mahdollisuus osallistua mitä erilaisimmille veneretkille. Suosittuja ovat Corralejon risteilyt, jotka vievät Isla de Lobos -saarelle mutta myös muihin paikkoihin.

Nähtävää ja koettavaa lapsille ja nuorille

Tällä sivulla käydään läpi lapsiperheille sopivaa ajanvietettä Fuerteventuralla, kuten Baku-vesipuisto ja vesiurheilukeskus, Oasis Park - eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha ja Fuertventurasta tehtävät veneretket.

Baku-vesipuisto ja vesiurheilukeskus

Valtava Baku-vesipuisto on ehdoton vierailupaikka etenkin saaren pohjoisosissa lomaileville perheille, ja tämä Corralejossa sijaitseva vesiurheilukeskus tarjoaa päiväksi tai useammaksikin hupia. Täällä on liukumäkien ja porealtaiden lisäksi kaikkea viihdyttävää ja tarpeellista, minigolfista keilaratoihin ja ravintoloihin. Baku on varsin kohtuuhintainen vierailupaikka, ja se on avoinna joka päivä klo 10-18.00.

Oasis Park - eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha

La Lajita sijaitsee saaren eteläosissa, ja sinne on helppo tulla etenkin Morro Jablesta, Costa Calmasta ja Las Playitaksesta, eikä sinne nyt valtavan pitkä matka ole Caleta de Fustestakaan. Sen suurin vetonaula on Oasis Park, joka on yhdessä Baku-vesipuiston kanssa saaren suurin vetonaula lapsiperheiden keskuudessa. Sen alueella on pieni eläintarha, jossa on eksoottisia eläimiä, kuten lintuja, apinoita ja kirahveja, ja siellä on myös esityksiä, joissa merileijonat, papukaijat ja petolinnut ovat yleensä pääosissa. Täällä voi myös ottaa osaa noin puoli tuntia kestävään kamelikyytiin, joka tosin maksaa vähän ylimääräistä. Yksi teemapuiston vetonauloista on myös kasvitieteellinen puutarha, jossa on yli 2 300 lajia kasveja, ja nälän pitävät loitolla puiston monet kahvilat ja ravintolat.

Oasis Park on avoinna joka päivä klo 9-18, ja parhaiten sinne pääsee bussilla numero 1, joka kulkee sinne paitsi Morro Jablesta ja Costa Calmasta myös Las Playitaksen läheltä Gran Tarajalista ja Puerto del Rosariosta.

Veneretket

Fuerteventurassa on mahdollisuus osallistua mitä erilaisimmille veneretkille, joilla voi tutustua mitä erilaisimpiin vesiin ja asioihin. Suosittuja ovat Corralejon risteilyt, jotka vievät Isla de Lobos -saarelle mutta myös muihin paikkoihin, kuten Lanzaroten Playa Blancaan. Caleta de Fustesta voi lähteä delfiinejä ja valaita katsomaan, ja täällä myös järjestetään erilaisia purjehdus- ja muita retkiä merelle. Morro Jable on Fuerteventuralla kolmas paikka, josta voi lähteä merelle ja myös Gran Canarian saarelle, minne monta kertaa päivässä kulkee lauttoja Las Palmasiin. Myös Gran Tarajalista, joka sijaitsee vain muutaman minuutin bussimatkan päässä Las Playitaksesta, voi lähteä erilaisille venekierroksille ja risteilyille.

Lisätietoa

Lisätietoa Fuerteventuran meriretkimahdollisuuksista  |  Beat the Brochure -blogi antaa lisäideoita lapsiperheille  |  Have Kids will Travel -sivusto antaa lisätietoa hyvistä kohteista perheille Fuerteventuralla

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/04

Älä majoitu minne tahansa – Lue alue- ja hotellivinkit

Alue- ja hotellivinkeissä kerromme parhaista alueista hotellille tai muulle majapaikalle sijainnin ja palveluiden kannalta. Lisäksi esittelemme eri alueiden pidetyimpiä yöpymispaikkoja.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti