Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Lanzarote Aquarium (CC License: ShareAlike 2.0 Generic)
Lanzarote Aquarium on Kanarian suurimpia akvaarioita, ja sen vetonauloihin kuuluvat haiallas, vrikkt trooppiset kalat ja kalojen katselu veden alla olevasta tunnelista.

Nhtv ja koettavaa lapsille ja nuorille

Tll sivulla kydn lpi lapsiperheille sopivaa ajanvietett Lanzarotella, kuten Lanzarote Aquarium, Lanzarote Aquapark, Guinate Tropical Park, Lanzarote A Caballo -toimintapuisto ja Submarine Safaris -retket.

Lanzarote Aquarium

Lanzaroten akvaariomaailma (Centro Comercial El Trébol) sijaitsee Costa Teguisessa. Tm on Kanarian suurimpia akvaarioita, ja lasten viihtyminen siell on taattua. Sen vetonauloihin kuuluvat haiallas, vrikkt trooppiset kalat ja kalojen katselu veden alla olevasta tunnelista.

Lanzarote Aquapark

Lanzaroten vesipuisto (Avenida Teguise) sijaitsee mys Costa Teguisessa. Siell on liukumk ja altaita kuten vesipuistoissa yleens, ja lapset viihtyvt siell hyvin. Vesipuisto on avoinna pivittin klo 10-18, ja liput maksavat aikuisilta reilut 20 euroa, lapsilta 15.

Guinate Tropical Park

Guinaten kyl sijaitsee saaren keskiosissa, lhell Mirador del Rioa. Siell sijaitseva Guinate Tropical Park on hyv paikka lhte koko perheen voimalla tutustumaan harvinaisiin ja usein eksoottisiin lintuihin ja muihin elimiin, joita tll on pitklle toista tuhatta. Tll on pingviinej, apinoita ja papukaijoja, jotka jrjestvt tll mys esityksi. Puistoon on 14 euron psymaksu aikuisilta, kuuden lapsilta, ja se on avoinna joka piv klo 10-17.

Lanzarote A Caballo

Lanzarote A Caballo -toimintapuisto sijaitsee Yaizan ja Arrecifen vlill, ja sinne voi kulkea Arrecifen ja Playa Blancan vlill kulkevalla bussilla numero 60. Tll on mahdollisuus ottaa osaa opastetuille kierroksille, joita tehdn esimerkiksi hevosilla ja jotka tutustuttavat sismaan tuliperisiin maisemiin. Lapsille on tll parinkymmenen minuutin kameliajeluita, ja aivan pienille lapsille on kyytej ponien vetmill krryill. Lanzarote A Caballo on avoinna joka piv klo 10-18.

Submarine Safaris

Puerto Calero, joka sijaitsee Puerto del Carmenin etelpuolella, on hyv paikka harrastaa kaikenlaista ja nousta venekyyteihin. Tll voi esimerkiksi ottaa osaa Submarine Safaris -retkille, joilla keltaisilla sukellusveneill tehdn retki 30 metrin syvyyteen, yleens kolme kertaa pivss. Tm ei ole mitn halpaa hupia, mutta matka kest tunnin ja sen aikana nkee ihmeellisi asioita.

Listietoa

Lanzarote Insider -sivustolla on listietoa Lanzarotelle suuntaaville lapsiperheille.

Teksti: Peter Forsberg
Kuvat: Henry Burrows /Flickr
2014/04

l majoitu minne tahansa – Lue alue- ja hotellivinkit

Alue- ja hotellivinkeiss kerromme parhaista alueista hotellille tai muulle majapaikalle sijainnin ja palveluiden kannalta. Lisksi esittelemme eri alueiden pidetyimpi ypymispaikkoja.

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lue verkkopalvelun kyttehdot ja tietosuojakytnt.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti