Kanaria – Lisää kiinnostavia paikkoja
Lanzarote
Lanzarote
Uutta Pienessä matkaoppaassa
Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Lanzarote Aquarium (CC License: ShareAlike 2.0 Generic)
Lanzarote Aquarium on Kanarian suurimpia akvaarioita, ja sen vetonauloihin kuuluvat haiallas, värikkäät trooppiset kalat ja kalojen katselu veden alla olevasta tunnelista.

Nähtävää ja koettavaa lapsille ja nuorille

Tällä sivulla käydään läpi lapsiperheille sopivaa ajanvietettä Lanzarotella, kuten Lanzarote Aquarium, Lanzarote Aquapark, Guinate Tropical Park, Lanzarote A Caballo -toimintapuisto ja Submarine Safaris -retket.

Lanzarote Aquarium

Lanzaroten akvaariomaailma (Centro Comercial El Trébol) sijaitsee Costa Teguisessa. Tämä on Kanarian suurimpia akvaarioita, ja lasten viihtyminen siellä on taattua. Sen vetonauloihin kuuluvat haiallas, värikkäät trooppiset kalat ja kalojen katselu veden alla olevasta tunnelista.

Lanzarote Aquapark

Lanzaroten vesipuisto (Avenida Teguise) sijaitsee myös Costa Teguisessa. Siellä on liukumäkä ja altaita kuten vesipuistoissa yleensä, ja lapset viihtyvät siellä hyvin. Vesipuisto on avoinna päivittäin klo 10-18, ja liput maksavat aikuisilta reilut 20 euroa, lapsilta 15.

Guinate Tropical Park

Guinaten kylä sijaitsee saaren keskiosissa, lähellä Mirador del Rioa. Siellä sijaitseva Guinate Tropical Park on hyvä paikka lähteä koko perheen voimalla tutustumaan harvinaisiin ja usein eksoottisiin lintuihin ja muihin eläimiin, joita täällä on pitkälle toista tuhatta. Täällä on pingviinejä, apinoita ja papukaijoja, jotka järjestävät täällä myös esityksiä. Puistoon on 14 euron pääsymaksu aikuisilta, kuuden lapsilta, ja se on avoinna joka päivä klo 10-17.

Lanzarote A Caballo

Lanzarote A Caballo -toimintapuisto sijaitsee Yaizan ja Arrecifen välillä, ja sinne voi kulkea Arrecifen ja Playa Blancan välillä kulkevalla bussilla numero 60. Täällä on mahdollisuus ottaa osaa opastetuille kierroksille, joita tehdään esimerkiksi hevosilla ja jotka tutustuttavat sisämaan tuliperäisiin maisemiin. Lapsille on täällä parinkymmenen minuutin kameliajeluita, ja aivan pienille lapsille on kyytejä ponien vetämillä kärryillä. Lanzarote A Caballo on avoinna joka päivä klo 10-18.

Submarine Safaris

Puerto Calero, joka sijaitsee Puerto del Carmenin eteläpuolella, on hyvä paikka harrastaa kaikenlaista ja nousta venekyyteihin. Täällä voi esimerkiksi ottaa osaa Submarine Safaris -retkille, joilla keltaisilla sukellusveneillä tehdään retkiä 30 metrin syvyyteen, yleensä kolme kertaa päivässä. Tämä ei ole mitään halpaa hupia, mutta matka kestää tunnin ja sen aikana näkee ihmeellisiä asioita.

Lisätietoa

Lanzarote Insider -sivustolla on lisätietoa Lanzarotelle suuntaaville lapsiperheille.

Teksti: Peter Forsberg
Kuvat: Henry Burrows /Flickr
2014/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti