Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rimini on mielenkiintoisella alueella sijaitseva rantalomapaikka, johon voi helposti yhdistää jonkin muun Italian kaupungin, ja näin sinne on kaikkein paras matkustaa omatoimisesti.
koristekuva Italian pohjoisosissa lähellä itärannikkoa sijaitseva Ravenna on Emilia-Romagnan alueen helmi, jonka nähtävyydet ovat peräisin eri kaudelta kuin monen muun Italian kaupungin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Rooma
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Roomaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Roomaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (11.9.–17.9.) toteutuneisiin suoriin Rooman-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Roomaan viime aikoina.

16
16
16
16
13
13
13
12
13
15
16
12
13
13
14
14
14
14
12
13
13
13
13
13
13
16
17
17
17
17
16
16
17
16
16
17
16
17
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
15
LokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyys
1
yhtiö

Helsinki-Vantaa

Finnair tekee Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Roomaan.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Roomaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Turku. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Turkuun.

1
yhtiö

Turku

LC Busre tekee Turusta suoria lentoja Roomaan.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Roomaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Roomaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Roomaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Roomaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Roomaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Roomaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti