Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rimini on mielenkiintoisella alueella sijaitseva rantalomapaikka, johon voi helposti yhdistää jonkin muun Italian kaupungin, ja näin sinne on kaikkein paras matkustaa omatoimisesti.
koristekuva Italian pohjoisosissa lähellä itärannikkoa sijaitseva Ravenna on Emilia-Romagnan alueen helmi, jonka nähtävyydet ovat peräisin eri kaudelta kuin monen muun Italian kaupungin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Venetsia
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Venetsiaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Venetsiaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (11.9.–17.9.) toteutuneisiin suoriin Venetsian-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Venetsiaan viime aikoina.

7
7
7
5
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
3
5
5
6
6
6
6
7
9
8
7
10
10
10
10
9
10
10
10
10
10
9
9
9
9
8
LokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyys
3
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Norwegian, Ryanair ja Finnair tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Venetsiaan.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Venetsiaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Venetsiaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Venetsiaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Venetsiaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Venetsiaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Venetsiaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Venetsiaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Venetsiaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti