Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Pohjois-Savo – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Iisalmi

Ravintola Kuappi

Maailman pienin ravintola! Kerrankin mahdollisuus varata koko ravintola vain omaan käyttöön

Koljonvirran kartano ja leirintäalue

Viihtyisällä alueella mahdollisuus majoittua joko mökissä tai asuntoautolla tai -vaunuilla. Alueella myös yli 100-vuotias kartano.

Keitele

Ratsastusvaellukselle!

Nouse ratsaille ja lähde lyhyelle tai vähän pidemmällekin ratsastusvaellukselle Wanhan Koulun Tallin varmajalkaisilla suomenhevosilla Keiteleen kauniiseen luontoon. Maisemat näyttäytyvät hevosen selästä jälleen uudesta perspektiivistä.

Mökki- ja maatilamajoitusta

Wanhan Koulun Talli tarjoaa tunnelmallista majoitusta maaseudun rauhassa, hevostallin pihapiirissä. Vuokrattavana on myös järvenrantamökkejä isommasta ja hyvin varustellusta modernimmasta mökistä aina perusmökkiin saakka.

Kuopio

Hotelli Puijonsarvi (Original Sokos)

Puijonsarvi on keskeinen kaupunkihotelli, jossa asiat sujuvat varmuudella, jota Sokos -ketjulta voi odottaa. Ei yllätyksiä. Hyvästä sijainnista huolimatta yöunet olivat täällä rauhalliset. Henkilökunta oli mukavaa ja huone siisti.

Lapland Hotels Kuopio

Kyseessä on entinen Cumulus-hotelli, joka on remontoitu Lapin henkeen ja kuuluu nykyään Lapland-hotellien ketjuun. Sisustus, materiaalit ja yksityiskohdat ovat tyylikkäitä ja tarkkaan mietitty. Huoneet uudistettu.

Lapinlahti

Väisälänmäki

Kaunis luonto ja upeat näköalat vuodenajasta riippumatta. Mahdollista leiriytyä laavun yhteyteen.

Pielavesi

Lehtoniemen puutarha

Lehtoniemi on Pohjois-Pielavedellä sijaitseva yksityinen puutarha, joka on kesäkaudella auki päivittäin klo 10-20. Tarjoamme kahvia/lounasta, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Rantasaunassa voi kylpeä, terassilla huovuttaa, kangaspuilla kutoa ja osallistua mm. hillonkeittoon.

Breikki, Bunkka & Breakfast

Pielavesi Löytynjärvi, AirBnB majotusta aittakamareissa ja päärakennuksessa (myös vaunut ja telttailu). Monipuolisia hyvinvoinnin hoitoja ja saunotushoitoja kouluttautuneen henkilön hoivassa.

Rautalampi

KalajaRetkeily / Etelä-Konneveden kansallispuisto

Vuokraa kajakki, kanootti tai soutuvene ja lähde retkelle Etelä-Konneveden kansallispuiston upeisiin maisemiin. Tai osallistu opastetulle melontaretkelle ja nauti melonnasta ja herkullisista retkieväistä.

Törmälän loma-ja kurssikeskus/Etelä-Konneveden kansallispuisto

Luontomatkailijan, retkeilijän ja kalastajan unelmapaikka. Törmälä on yritysten ja työyhteisöjen elämyspaikka. Törmälässä Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla viihdyt useamman yön nauttien vanhan Kosken pappilan herkuista ja elämyksistä.

Rautavaara

Venäjänhiekan ranta ja Tiilikkajärven kansallispuisto

Aurinkoisena kesäpäivänä todellinen paratiisi on Tiilikkajärven kansallispuistossa sijaitseva kullan värinen hiekkaranta. Se on Tiilikan suosituin käyntikohde, ja sen hiekan sanotaan olevan pehmeämpää kuin missään muualla.

Sonkajärvi

Villa Aamutähti

Ylellinen ja rauhallinen majoitus- ja juhlapaikka luonnonkauniin Kangaslammen rannalla.

Tervo

Tervon Lohimaa

Kalastus, syöminen, kahvit, yöpyminen, tekemistä lapsi perheille, kesä päivien aktiviteettejä

Varkaus

Kuntoranta Camping

Kuntorannan leirintäalue on mainio pysähdyspaikka karavaanareille ja telttailijoille. Kuntorannassa on tarjolla myös leirintämökkejä. Leirintäalue on aivan järven rannassa, eli todella kauniilla paikalla. Lomakeskus Kuntorannan muut palvelut ovat kätevästi samalla alueella.

Pelikahvila Kurko

Kurkossa pääsee yhdellä kertamaksulla koko päivän ajaksi konsoli-, lauta- ja korttipelien kuin pöytätenniksen pariin. Nälkää voi tyydyttää grillivoileipien ja kermalla tarjottujen vohvelien avulla.

Joroinen

Kaavi

Kiuruvesi

Leppävirta

Siilinjärvi

Suonenjoki

Tuusniemi

Vesanto

Vieremä

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti