Muutama vinkki kaupunkiin lasten kanssa tuleville, kuten TusenFryd-huvipuisto, Norsk Teknisk Museum -tekniikan museo, etelä- ja pohjoismantereiden elämästä ja luonnosta kertov Fram-museo, jne.
Esimerkiksi vuonna 1624 perustettu Kongsberg, merenrannalla sijaitseva virkeä Fredrikstad tai Norjan vanhin kaupunki Tonsberg ovat oivia päiväretkikohteita Oslosta. Tällä sivulla on tietoa näistä ja muista lähiseudun kohteista.
Missä ovat Oslon parhaat ostospaikat ja mitä sieltä kannattaisi ostaa? Mitkä ovat kauppojen aukioloajat? Mistä saa elintarvikkeita ja millainen on hintataso?
Tällä sivulla esitellään Oslon olennaisimpia rakennuksia, maamerkkejä, katuja ja aukioita, kuten Karl Johans gate -katu, Det Kongelige Slott -kuninkaanlinna, Akershus Festning -linnakealue, Rådhus - kaupungintalo, jne.
Oslossa on melkoinen määrä erilaisia museoita, joista monet ovat korkeatasoisia. Etenkin merenkulku ja taidemaalaukset ovat hyvin esillä. Luvassa on paljon Oslon oman pojan Edvard Munchin tauluja.
Oslon ytimessä liikutaan pääasiallisesti kävellen. Jos Oslossa mielii tehdä lyhyitä matkoja nopeasti tai pidempiä matkoja keskustan ulkopuolelle, on kaupungissa erinomainen joukkoliikenneverkosto. Kuusilinjainen metro on kaikkein paras kyyti, mutta kaupungissa on myös busseja, raitio
Oslo on kohtalaisen hyvä mutta helposti kallis vierailupaikka lapsiperheille, jos ei käytä hyväksi alennuksia. Oslossa on siistiä ja turvallista, liikennettä on vähän, puistoja on keskustassa paljon. Sivulla on tietoa Osloon matkaaville lapsiperheille.
Mitä muuta Oslossa voi tehdä? Siellä ja lähiseuduilla voi vaikka rentoutu kylpylässä, golfata, meloa kanootilla tai soudella Alster-järvillä tai parantaa saksankielen taitoja kielikurssilla. Tällä sivulla on muutamia vinkkejä.
Minkälaisia tapahtumia ja esityksiä Oslossa järjestetään ja missä niitä pidetään? Miten lippuja voi hankkia? Lisäksi katsaus kaupungin ilta- ja yöelämään.