Tekemistä

Kulttuuri, tapahtumat ja yöelämä

Kulttuuri, tapahtumat ja yöelämä

Amsterdamin yöelämä on vilkasta, ja iltaa voi siellä viettää vapaamielisen ja ystävällisen ilmapiirin ympäröimänä kohtuullisin hinnoin. Myös kulttuuria on tarjolla monessa muodossa, vaikka suuri osa matkailijoista ei kaupunkiin ensisijaisesti ... (jatkuu sivulla)

Liikkuminen Amsterdamissa

Liikkuminen Amsterdamissa

Amsterdamin ydinkeskusta on ihanteellinen paikka kävelemiseen, sillä täällä on verrattain vähän autoliikennettä ja etäisyydet päänähtävyyksien välillä jäävät usein alle kilometriin. Kävely ja polkupyöräily ovat tavallisia tapoja vaihtaa maisemaa ... (jatkuu sivulla)

Muuta tekemistä

Muuta tekemistä

Amsterdamissa riittää nähtävää ja tekemistä, mutta siellä ja lähiseuduilla voi myös tehdä kaikenlaista muuta kuin kiertää nähtävyyksiä, istua terassilla, katsella ostoksia tai miettiä mitä seuraavaksi söisi ... (jatkuu sivulla)

Ostokset

Ostokset

Amsterdam ei ole kaupunki, johon välttämättä varta vasten lähdetään ostoksille, mutta siellä on paljon hyviä kauppoja, toreja, tavarataloja ja ostoskeskuksia. Kauppojen aukioloajat on vapautettu, joten ostiskelu onnistuu lähes jokaisena vuodenpäivänä, mutta ... (jatkuu sivulla)

Päiväretkikohteita Amsterdamin lähistöllä

Päiväretkikohteita Amsterdamin lähistöllä

Ensi kertaa Amsterdamissa vieraileva ei luultavasti halua käydä muissa Alankomaiden kaupungeissa, mutta ne, jotka ovat ennenkin siellä olleet, pääsevät helposti ja nopeasti näkemään muitakin kaupunkeja ... (jatkuu sivulla)

Ravintolat ja ruoat

Ravintolat ja ruoat

Amsterdamin keskustassa on valtava määrä ravintoloita, ja ne tarjoavat monesta eri maailmankolkasta peräisin olevia ruokia. Yleisimpiä ravintoloita tällä hetkellä ovat pihvipaikat, aasialaiset ravintolat ja erilaiset pikaruokapaikat, jotka voivat tarjoilla silliä ... (jatkuu sivulla)