Nähtävää

Amsterdam alue alueelta

Amsterdam alue alueelta

Amsterdamissa kävijät viettävät suuren osan ajastaan keskustan kapeilla kujilla ja kanavien varsilla, mutta kaupungin keskusta-alueen ulkopuolella on myös paljon näkemisen arvoista. On suositeltavaa tutkia ensin huolellisesti itse keskusta, minkä jälkeen ... (jatkuu sivulla)

Amsterdamin nähtävyyksiä

Amsterdamin nähtävyyksiä

Amsterdamissa keskeisimmät nähtävyydet sijaitsevat ydinkeskustassa, ja monet nähtävyydet sijaitsevat suurten ja tunnettujen aukioiden, kuten Dam-aukion läheisyydessä. Nähtävyyksiin tutustuminen ei silti ole monenkaan Amstedamiin matkustavan pääasiallinen ... (jatkuu sivulla)

Museot ja taidegalleriat

Museot ja taidegalleriat

Amsterdamissa on joitain Euroopan tunnetuimpia museoita, ja tämä säiltään tunnetusti oikukas kaupunki onkin usein hyvä paikka pistäytyä museossa. Kannattaa huomata, että suosituimpiin museoihin ja taidegallerioihin on tungosta lähes kaikkina vuodenaikoina aamusta ... (jatkuu sivulla)

Puistot ja luonnonnähtävyydet

Puistot ja luonnonnähtävyydet

Amsterdam on koko Alankomaiden ns. Randstad-alueen tavoin varsin kaukana mistään luonnollisesta kaupungista, sillä se sijaitsee mereltä vallatulla alueella, joka on miltei joka neliömetriltään ihmisen luomaa ja ylläpitämää. Mitään luonnonnähtävyyksiä ei ... (jatkuu sivulla)

Vierailupaikkoja perheille

Vierailupaikkoja perheille

Amsterdam ei ole hyvä kaupunki lähteä lasten tai edes nuorten kanssa, sillä se on vilkas, paheisiin keskittyvä paikka, jossa lähes ympäri vuoren pyörii valtavat määrät turisteja. Monella turistilla on mielessään muu kuin Amsterdamin nähtävyyksiin tai Alankomaiden ... (jatkuu sivulla)