Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Ilmoitus
Naantali
Naantali (täyskuva)

Hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja Naantalissa ja lähikaupungeissa

Naantali on Varsinais-Suomen rannikon upea matkailukohde, jonka pitkä historia ja kehittynyt matkailutarjonta viihdyttää matkailijoita ympäri vuoden. Naantalin kuuluisimpia asuinpaikkoja lienee Tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta, mutta myös Suomen toiseksi vanhin keskiaikainen kivikirkko ovat paikkakunnan muita tunnettuja rakennuksia. Lapsiperheiden keskuudessa Naantalin Muumimaailma lienee kuitenkin paikkakunnan suurin vetonaula. Jos siis etsit majoitusta matkustaessasi Muumimaailmaan, tutustu alle kokoamaamme listaan!

Naantalin lähitienoot

Mikäli Naantalin majoitustarjonnasta ei riitä teidän seurueellenne mieluisaa huonetta kuumimpina kesäkuukausina, on lähialueilla runsaasti lisätarjontaa – joko suuremman kaupungin Turun suunnassa tai Naantalin naapurissa Raisiossa. Turun keskusta on vain 15 kilometrin päässä Naantalista ja tarjoaa matkailijalle runsaasti mielenkiintoisia tutustumiskohteita, niin historian, kulttuurin kuin ravintoloiden ystäville.

Vierailijoiden kokemuksia hotelleista

Kokemuksia vierailijoilta, jotka ovat majoittuneet näissä hotelleissa voit lukea esimerkiksi Booking.comista. Sivun linkit osoittavat sinne.

Muumimaailma, Naantali
Lasten kanssa kannattaa majoittua lähelle Muumimaailmaa.

Hotelleja ja huoneistoja lähellä Muumimaailmaa

Hotelli Luostarin Puutarha hurmaa matkailijat rokokookalusteillaan ja erinomaisella sijainnilla: tästä majoituksesta on vain 400 metrin matka Muumimaailmaan. Majoitusta on tarjolla kahden hengen huoneissa ja myös aamiainen sisältyy palveluihin.

Hotel Villa Antonius sijaitsee aivan Muumimaailman tuntumassa, jonne on lyhyt 400 m kävelymatka. Rokokoo-ajan henkeen sisustettu majoitus sijaitsee 750 m päässä Naantalin keskustasta.

Huoneisto Mannerheiminkatu sijaitsee vain puolen kilometrin päässä lasten rakastamasta Muumimaailmasta. Tässä yksityisen majoittajan tarjoamassa, hyvin varustellussa huoneistossa, on aamiaistarjoiluna Brekkie Box, eli asiakkaat voivat halutessaan tilata pakatun aamiaisen.

Afrodite Apartment tarjoaa huoneistomajoitusta kävelymatkan päässä Muumimaailmasta. Huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joten se sopii hyvin perheille.

Naantali Camping tarjoaa matkailuauton tai asuntovaunun kanssa liikkuvalle täysmittaiset leirintäalueen palvelut aivan keskustan ja Muumimaailman tuntumassa. Leirintäalueella on tarjolla myös eri kokoisia mökkejä ja telttapaikkoja, sauna, lasten leikkialue sekä huoltorakennuksen fasiliteetit.

Naantali Spa -hotelli
Naantalin Kylpylä on ehdoton vaihtoehto korkeatasoista majoitusta ja kylpyläpalveluja etsivälle.

Naantalin keskusta ja lähialue

Hotelleja

Naantali Spa Hotel eli Naantalin Kylpylä on tietenkin ehdoton vaihtoehto korkeatasoista majoitusta ja kylpyläpalveluja etsivälle. Tämä majoitus on niin kokonaisvaltainen elämys. että matkailijan on ehkä houkuteltava itsensä ulos kylpylän kokonaisuudesta lähteäkseen tutustumaan kilometrin päässä sijaitsevaan Naantalin keskustaan.

Hotel Palo sijaitsee viehättävässä puutalossa Naantalin vanhassa kaupungissa. Matkailijoiden keskuudessa hyvin suositun hotelin huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla tai ammeella ja pihapiirissä on tarjolla aurinkoterassi sekä lasten leikkikenttä.

Majataloja, mökkimajoitusta ja Bed&Breakfast-paikkoja

Kultaranta Resort tarjoaa majoitusta upeassa ympäristössä ja sopii erityisesti golfaajille – lomakylä sijaitsee täysimittaisen 18-reikäisen golfkentän vieressä. Naantalin keskustaan on matkaa runsaat 4 kilometriä, joten autolla tai polkupyörällä tämä matka taittuu nopeasti.

Tammiston tilan Apartments ja Cottages, jotka ovat keränneet matkailijoilta runsaasti kehuja, sijaitsevat hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Tämä majoitus tarjoaa saunan, hiekkarannan ja aamiaisen.

Villa Sukka tarjoaa majoitusta kauniisti sisustetuissa huoneissa, joissa on jaettu kylpyhuone. Naantaliin Vanhaan kaupunkiin on alle kilometrin matka ja Muumimaailmaan alle kaksi kilometriä. Pihan puutarhassa lapsivieraita viihdyttää trampoliini ja keinut.

Sauna-apaja sijaitsee 11 km Naantalin keskustasta, meren rannassa. Sauna-apaja tarjoaa vieraille yöpymismahdollisuuden lisäksi saunan ja porealtaan, ja sijainti merenrannassa mahdollistaa avovesiuinnin ja kalastuksen harrastamisen.

Tammiston Bed & Breakfast majoittaa matkailijoita tunnelmallisessa puutalossa, jonka pihapiiristä löytyy lasten leikkipaikka ja lampaita. Runsas aamiaisbuffet sisältää lähituotteita.

Bridget Inn tarjoaa tyylikästä majoitusta vanhassa puutalossa, jonka historia alkaa 1800-luvun lopulta. Tämä Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitseva huoneistohotelli on hyvin suosittu vieraiden keskuudessa.

Huoneistoja

Holiday Club Naantali Apartments sijaitsee kahden kilometrin päässä Muumimaailmasta, Naantalin kylpylän tuntumassa. Majoitusta on tarjolla korkeatasoisissa huoneistoissa, jotka sopivat korkeaa laatua arvostaville perheille ja pariskunnille.

Naantali City Apartments sijaitsee lähellä keskustaa ja tarjoaa tasokasta majoitusta itsenäisille vieraille. Pyyhkeet ja vuodevaatteet sisältyvät huoneistoihin.

Design Apartments Kristiina sijaitsee kerrostalossa lähellä kaupungin keskustaa ja merenrantaa. Huoneisto on vaaleasävyinen ja kauniisti sisustettu, ja keittiö on täysin varusteltu moderneilla keittiökoneilla.

Studio Ailos on pieneen kerrostaloon sijoittuva majoitus, joka on hyvin pidetty matkailijoiden keskuudessa. Majoituksessa on avokeittiö, kylpyhuone ja parveke, sekä mahdollisuus pyykinpesuun.

Asuntohotelli Kaivo tarjoaa majoitusta yhden ja kahden hengen huoneissa, sekä omalla kylpyhuoneella että edullisemmin jaetun kylpyhuoneen kanssa. Tämä yksityinen majoituspalvelu on saanut matkailijoilta kovasti kehuja.

Luxury Apartment Hovi on Naantalin keskustan läheisyydessä sijaitseva, hyvin pidetty huoneisto. Tässä poikkeuksellisen tilavassa, sadan neliön huoneistossa on oma sauna ja pihalta löytyy pysäköintimahdollisuus. Kesäkaudella tämän majoituksen minimiyöpyminen on kaksi yötä.

Raision Kirkko, Kirkonrakentajat Killi ja Nalli -veistos
Raision kirkon rakensivat kansanrunon mukaan jättiläiset Killi ja Nalli.

Majoitusta Raisiossa

Raisio on Naantalin ja Turun väliin sijoittuva pikkukaupunki, joka tarjoaa matkailijalle majoitusta ja etenkin kesällä rauhaa matkailijoiden ruuhkauttamista Naantalin kaduista. Kulttuurinnälkäisille ja historian ystäville voi suositella tutustumista museo- ja kulttuurikeskus Harkkoon, jossa on taidemuseo, arkeologisia näyttelyjä ja teatteri.

Hotelli & Ravintola Martinhovi sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Naantalista ja tarjoilee asiakkailleen suomalaisia ja kansainvälisiä ruokia lounaaksi ja illalliseksi. Myös aamupala on tarjolla majoittujille.

Gasthaus Henri varmistaa asiakkaidensa viihtymisen hyvin hoidetulla puutarhalla ja saunalla. Tämä edullista ja laadukasta majoitusta tarjoava majatalo on hyvä vaihtoehto esimerkiksi autoileville perheille.

3 bed rooms in Raisio tarjoaa edullista ja laadukasta kotimajoitusta jopa viidelle henkilölle. Tämä yksityisen majoittajan hallinnoima majoitus sijaitsee 6 km:n päässä kohteesta Naantali

Hotelli Loimu tarjoaa tyylikästä majoitusta buffetaamiaisen kera vain 7 km päässä Naantalista. Hotellin huoneiden varusteluun kuuluu mm. taulu-tv ja vedenkeitin.

Hotelli Kakola, Turku
Turun erikoisimpia majapaikkoja on on entiseen Kakolan vankilaan kunnostettu korkeatasoinen hotelli.

Turun hotellit, hostellit ja kylpylät

Turku, Suomen entinen pääkaupunki, tarjoaa matkailijoille monentasoista majoitusta ja niin isojen ketjuhotellien kuin itseänisten hotellien ja hostellien palveluita. Alla on esitetty muutamia tunnettuja ja mielenkiintoisia yöpymisvaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin budjetteihin ja odotuksiin.

Radisson Blu Marina Palace Hotel sijaitsee Turun ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, Aurajoen rannassa. Tämä korkeatasoinen hotelli tarjoaa kansainvälisen ketjun varmat ja tasokkaat palvelut, sekä majoitustilaa isommallekin seurueelle.

Centro Hotel Turku miellyttää lapsiperheitä hiljaisella sisäpihan sijainnilla ja lapsien käytössä olevalla pallomerellä. Yöpyjät voivat rentoutua hikoillen saunassa tai läheisessä kuntokeskuksessa ja nauttia virvokkeita aulabaarissa.

Hotelli Helmi sijaitsee Turun Konserttitalon tuntumassa ja virkistää asukkaansa ilmaisella kahvi- ja teetarjoilulla sekä laadukkailla vuoteilla. Huoneista löytyy minijääkappi ja tv, palveluihin kuuluu myös buffetaamiainen-

Omena Hotel Turku aivan kaupungin keskustassa miellyttää edullista ja itsenäistä majoitusta etsiviä. Aamiaistarvikkeet voi hakea viereisestä 24 h auki olevasta ruokakaupasta.

Hotel Kakola on entiseen Kakolan vankilaan kunnostettu korkeatasoinen hotelli. Sijainti keskustasta Turun Linnan suuntaan tuo matkailijan lähelle sekä Aurajokea että Turun historiaa.

Laivahostel Bore sopii erikoisempaa majoittumiskokemusta etsivälle. Laiva tarjoaa yksinkertaista, nukkumiseen painottuvaa majoitusta kahden ja neljän hengen hyteissä, joissa on oma kylpyhuone.

Hostel Linnasmäki on lähes 4 km päässä keskustasta, mutta sijainti lähellä Suomen vanhimpia asutuspaikkoja Kärsämäessä antaa ympäristölle omalaatuisen tunnelman. Hostel-luokituksesta huolimatta majoituksen palveluihin lukeutuu sauna ja sisäuima-allas.

Holiday Club Caribia sijaitsee hieman Turun keskustan ulkopuolella, mutta on autoilijalle erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tämän kylpylähotellin tunnetuin hahmo on pihalla poseeraava Posankka-veistos.

Ruissalo Spa Hotel sijaitsee Ruissalon saaressa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Matkailijat voivat rentoutua kylpylän kolmessa sisäaltaassa, saunoa ja käyttää kuntosalin palveluita.

Lisää yöpymispaikkoja

Lisää vaihtoehtoja majoitukseen Naantalin suunnalla on listattu esimerkiksi Booking.comissa ja Hotels.comissa ja lisäksi pelkästään mökkejä listaa Lomarengas.fi.

Onko sinulla kokemuksia muista hyvistä majapaikoista täällä päin?

Lähetä kommentti ja kerro lisää.

2021/04

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti