Traveldeep – loma Suomessa, ihan uudella tavalla

Lomalla Suomessa

Onko suunnitteilla loma Suomessa, mutta sen valmistelu tuntuu työläältä? Lähimatkailu kiinnostaa, mutta miten löytää jotain erilaista ja uniikkia helposti? Et ole ainoa, joka toivoo, että ainutlaatuiset Suomen matkakohteet olisivat helpommin löydettävissä ja joku olisi koostanut niistä sinulle valmiin, elämyksellisen ja rentouttavan loman...eli...valmismatkan Suomeen.

Kotimaan valmismatkat tuovat Suomen salaisuudet syliisi

Yleensä matkapaketit liitetään ulkomaan matkailuun ja ne kiinnostavat erityisesti helppoutensa vuoksi. Mikseivät kotimaan valmismatkat voisi olla yhtä helppoja, kiinnostavia ja houkuttelevia? Onhan kotimaan matkailu paitsi kiinnostavaa, myös erittäin vaivatonta, turvallista ja ekologista – ei lentoja ja niihin liittyviä järjestelyjä ja aikatauluja, ei ulkomaan matkavakuutuksia ja muita huolia.

Suunnilleen näin pohti Traveldeep, ja päätti antaa uuden merkityksen sanoille ?loma Suomessa?.

Loma Suomessa, isolla L-kirjaimella

Traveldeepin missio on yhdistää ainutlaatuiset matkakohteet Suomessa ja niiden sydämelliset palveluntarjoajat kokemusnälkäisiin omatoimimatkailijoihin, jotka toivovat lomaltaan helppoutta.

Matkapaketit sisältävät hengästyttävän upeita majoituksia, valloittavia luontokohteita, kulinaarisia makuelämyksiä ja muita, tarkoin mietittyjä yksityiskohtia, jotka tekevät lomastasi täydellisen. Olitpa lähdössä kotimaan lomalle yksin, puolison, perheen tai ystävien kanssa, Traveldeepin valmismatkat takaavat että siitä tulee Loma, isolla alkukirjaimella.

Tällä hetkellä Traveldeepin räätälöitävät kotimaan valmismatkat on rakennettu kolmen eri teeman ympärille, joita ovat

  • Romanttiset minilomat
  • Viikonloppulomat
  • Perhelomat Suomessa

Esittelemme nykyiset teemat tässä artikkelissa ja pääset myös tutustumaan matkapaketteihin. Lisää paketteja tulee tarjolle koko ajan, toiveita saa esittää ja paketteja voi räätälöidä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Jännittävää, ja ah niin vaivatonta tutkimusmatkaa Suomeen!

Romanttinen viikonloppu Suomessa – juuri sitä te nyt tarvitsette

...tai miksei jopa miniloma aivan keskellä viikkoa tuomaan kaivattua, yhteistä aikaa. Tunnelmallinen, romanttinen hotellihuone poreammeella keskellä kauneinta järvimaisemaa. Kylpyläloma täysihoidolla kallioon louhitussa kylpylässä. Tai romanttinen mökki kahdelle, paljulla ja vain teitä kahta varten valmistetulla illallisella, ympärillä kotimaan taianomainen luonto ja höysteenä upeat makuelämykset. Mitä muuta romanttinen viikonloppu kaipaa?

Oletko muuten ajatellut, että romanttinen viikonloppu kahdelle Suomessa voi olla paljon upeampi ja mieleenpainuvampi kokemus kuin viikonloppu Pariisissa? Kotimaan matkat ovat myös stressittömämpiä kun säästyt lentoihin, aikatauluihin ja matkustusasiakirjoihin liittyvältä säätämiseltä.

Kotimaan tähtitaivasta rakkaan kainalossa katsellessa arjen murheet unohtuvat ja yhteys kumppaniin vahvistuu. Eikä teidän tarvitse huolehtia mistään. Eikö kuulostakin houkuttelevalta?

Perheloma Suomessa – elämyksiä yhdessä, vaivattomasti

Millainen on perheloma Suomessa, jossa yhdistyy perheen yhteinen aika, luonnossa liikkuminen, kaiken ikäisille perheenjäsenille sopivat aktiviteetit ja vaivaton suunnittelu? Traveldeep on paneutunut kotimaan matkailuun lapsiperheen näkökulmasta ja suunnitellut lomapaketteja, jotka täyttävät kaikki yllä luetellut kriteerit.

Traveldeep etsii sellaiset lasten matkakohteet Suomessa, joissa myös aikuiset nauttivat rentouttavasta ja antoisasta lomasta. Lasten kanssa lomalle Suomeen lähteminen voi nimittäin olla paljon muutakin kuin kalliita ja väsyttäviä teemapuistoja toinen toisensa perään. Se voi olla yhteisiä aktiviteetteja luonnon helmassa, hellyyttäviä eläinkohtaamisia, onnistumisen tunteita, uusia elämyksiä ja helppoa, yhteistä aikaa.

Psst! Traveldeepin kotimaan valmismatkat sisältävät luonnollisesti myös ruokailut – lapsiperheiden vanhemmille yleensä tervetullut elementti perhelomalla.

Viikonloppuloma Suomessa – irtiotto tavanomaisesta

Kotimaan viikonloppulomat ovat helppo tapa irrottautua arjesta ja ladata akkuja, kun vuosilomaan on vielä aikaa. Moni toivoisi kokevansa jotain uutta ja erilaista, joka vie tehokkaasti mielen pois arjen pyörteistä, mutta usein kiireisessä arjessa ei ole aikaa selvittää ja suunnitella rentouttavaa ja aktiivista viikonloppulomaa. Onneksi Traveldeep tekee sen puolestasi!

Viikonloppuloma Suomessa on vain muutaman napin painalluksen päässä. Traveldeepin valikoimasta löydät rentouttavia lomapaketteja mökissä poreammeella, kylpylähotellissa järven rannalla ja esimerkiksi asuntoveneessä Saimaan vesissä kelluen. Moni pakettien elementeistä on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Viikonloppuloma kahdelle on ihana romanttinen pako arjen kiireistä, mutta viikonloppuloma Suomessa on raikas tauko arkeen myös ystävien tai perheen kanssa, tai vaikka yksin – kunhan joku muu on järjestänyt kaiken puolestasi.

Ps. Viikonloppuloma Suomessa ei sisällä stressaavaa lentoaikojen vertailua, päätöntä kiirettä lentokentälle, jotta voisit tylsistyä tax free -myymälässä koneen lähtöön asti, vanhentuneita passeja, unohtuneita matkavakuutuksia tai paikallisen maan matkustussäädösten opettelua. Kotimaan viikonloppulomalle lähdet matkaan omaan tahtiin, kun sinulle sopii.

Tutustu Traveldeepiin ja löydä kaikki räätälöidyt kotimaan matkat!