Lisää yrityksesi
Maan mainioiden
matkakohteiden
joukkoon
Tavoitat matkaa suunnittelevia Pienen matkaoppaan lukijoita.
70% lukijoistamme
aikoo tehdä kotimaanmatkan
puolen vuoden sisällä.
Lue lisää
Suomi-Sydän
Suomi-Sydän (täyskuva)

Maan mainiot matkakohteet

Tervetuloa tutustumaan Maan mainioihin matkakohteisiin. Tällä esitellään pippurisia Suomessa toimivia matkailuyrityksiä. Voit myös lisätä mukaan oman matkailuyrityksesi.

Höyrylaiva Ukkopekka

Höyrylaiva Ukkopekka Turussa

Turun jokirannasta jouhevasti Airiston aalloille. Höyrylaivahistoriaa, harmoniaa ja hyppysellinen saaristolaista seinähulluutta. Höyrylaiva s/s Ukkopekka on kuulunut turkulaiseen kaupunkikuvaan Aurajokivarressa vuodesta 1986 lähtien. Sen isäntä ja primus motor on merenkulkija monessa polvessa.

Reissujuna

Reissujuna

Reissujuna on junaharrastajien ja rautatieliikenteestä kiinnostuneiden ammattilaisten kunnianhimoinen projekti luoda elämyksellistä junamatkustamista Suomeen. Reissujunan matkoilla matkanteko on päämäärää tärkeämpi. Pääset nauttimaan junan kyydistä ja kattavasta oheisohjelmasta, jollaista et joka päivä raiteilla tapaa.

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos on perheyritys, joka harjoittaa majoitustoimintaa Ranuan kylässä, eteläisessä Lapissa. Voit majoittua joko liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä tai Gasthaus Ranua-majatalossa. Kun saavut tänne, saat kokea aidon lappilaisen elämyksen ja vilpittömän asiakaspalvelukokemuksen.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti