Maan mainiot matkakohteet, yritykset ja palvelut

Tervetuloa tutustumaan Maan mainioihin matkakohteisiin ja matkailuyrityksiin. Täältä löydät tietoa kiinnostavista paikoista, nähtävyyksistä ja palveluista, joiden avulla voit saada enemmän irti matkoistasi Suomessa. Yritysten itse laatimista asiantuntevista esittelyistä saat tietoa erityispiirteistä ja kaikesta, mikä voi tehdä reissustasi ainutlaatuisen.

Oletko matkailualan yrittäjä tai alueorganisaation edustaja? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden esitellä aluettasi, yritystäsi ja palvelujasi Pienen matkaoppaan lukijoille. Sivustollamme käy keskimäärin 200 000 kävijää kuukaudessa, joista 70% aikoo puolen vuoden sisällä tehdä kotimaanmatkan. Jakamalla tietoa yrityksestäsi, alueesi nähtävyyksistä ja tarjoamistasi palveluista, voit houkutella uusia asiakkaita ja omalta osaltasi edistää alueesi asemaa matkailukohteena. Tämä on sisältömarkkinointia, joka ei ainoastaan lisää näkyvyyttäsi, vaan myös kertoo tarinasi potentiaalisille asiakkaille.

Matkustajia bussissa

Näin järjestät ja kilpailutat tilausajon bussilla ryhmällesi

Tilausbussi on käytännöllinen kulkutapa suuremmille ryhmille. Hinnat riippuvat polttoaineen hinnasta, kuljettajan palkasta, bussin koosta ja matkan pituudesta. Omabussi.fi-palvelulla voi helposti kilpailuttaa liikennöitsijöitä, mikä auttaa löytämään edullisen ja sopivan bussin.

Melomassa Mäntsälässä

Mäntsälä ja melontaretket Mustijoella

Mäntsälän läpi virtaa Mustijoki, ja sen haara, Mäntsälänjoki, halkoo Mäntsälän keskustan. Mustijoella on ollut tärkeä merkitys Mäntsälälle. Joki toi ensimmäiset asukkaat, kun hämäläiset valuivat jokea pitkin etelämmäs uusille asuinseuduille. Nykyään Mustijoelle järjestetään opastettuja jokamiesmelontaretkiä.

Höyrylaiva Ukkopekka

Höyrylaiva Ukkopekka Turussa

Turun jokirannasta jouhevasti Airiston aalloille. Höyrylaivahistoriaa, harmoniaa ja hyppysellinen saaristolaista seinähulluutta. Höyrylaiva s/s Ukkopekka on kuulunut turkulaiseen kaupunkikuvaan Aurajokivarressa vuodesta 1986 lähtien. Sen isäntä ja primus motor on merenkulkija monessa polvessa.

Tytyrin elämyskaivos

Tytyrin Elämyskaivos Lohjalla

Tytyrin Elämyskaivos on ainutlaatuinen matkailukohde noin 100 metrin syvyydessä. Maan uumenissa oppaan johdolla voi nähdä mainarien käden jäljen ja tuntea menneen ajan kosketuksen. Maan alla aika pysähtyy, historia henkii ja saman aikaisesti kaivoksessa vielä louhitaan kalkkikiveä.

Reissujuna

Reissujuna

Reissujuna on junaharrastajien ja rautatieliikenteestä kiinnostuneiden ammattilaisten kunnianhimoinen projekti luoda elämyksellistä junamatkustamista Suomeen. Reissujunan matkoilla matkanteko on päämäärää tärkeämpi. Pääset nauttimaan junan kyydistä ja kattavasta oheisohjelmasta, jollaista et joka päivä raiteilla tapaa.

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos on perheyritys, joka harjoittaa majoitustoimintaa Ranuan kylässä, eteläisessä Lapissa. Voit majoittua joko liikuteltavassa AuroraHut lasi-igluveneessä tai Gasthaus Ranua-majatalossa. Kun saavut tänne, saat kokea aidon lappilaisen elämyksen ja vilpittömän asiakaspalvelukokemuksen.

Kauneinta, rauhallista Suomea

Kolme erilaista ja uutta ideaa lomalle Suomessa

Jos koronasta pitää löytää jotain hyvää, on se ainakin minulle ollut erinomainen muistutus siitä, kuinka paljon Suomella on tarjottavaa matkailijalle läpi vuoden. Tässä artikkelissa esittelen kolme hyvin erilaista ideaa seuraavalle lomallesi Suomessa, keskittyen erityisesti niihin vähän vähemmän tunnettuihin kohteisiin.

Lomalla Suomessa

Traveldeep – uniikki loma Suomessa vaivattomasti

Hengästyttävän upeita majoituksia, valloittavia luontokohteita, kulinaarisia makuelämyksiä ja muita yksityiskohtia, jotka tekevät lomasta täydellisen. Traveldeepin räätälöidyt kotimaan lomapaketit romanttisille lomille, viikonloppulomille ja perhelomille takaavat rentouttavan, uniikin ja vaivattoman lomamatkan kotimaassa.