Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Suomi-Sydän
Suomi-Sydän (täyskuva)

Lisää yrityksesi Maan mainioihin matkakohteisiin

Haluatko kertoa yrityksestäsi kotimaan-matkaa suunnitteleville Pienen matkaoppaan lukijoille?

Olemme käynnistäneet Pienessä matkaoppaassa Maan mainiot matkakohteet -artikkelisarjan, johon voit kirjoittaa esittelyn yrityksestäsi. Esittely voi koostua pääasiassa kuvista ja kuvateksteistä, jolloin laadit sen helposti tai voit käyttää esittelyyn enempi aikaa ja kirjoittaa hyvinkin kattavasti. Valinta on sinun. Voit halutessasi myös tilata kirjoituksen toimittajaltamme.

Katso esimerkkejä esittelyartikkeleista.

Mitä etua esittelyartikkelista on?

  1. Tavoitat ihmisiä, jotka suunnittelevat kotimaan-matkaa. Pienessä matkaoppaassa käy noin 130.000 kävijää kuukaudessa (toukokuun 2023 tilanne), ja heistä noin 70% suunnittelee kotimaan-matkaa puolen vuoden sisällä (kyselytutkimuksen mukaan). Esittelyartikkelia mainostetaan heille automaattisesti Pieni matkaopas -sivuston sivuilla.
  2. Artikkelimuotoinen esitystapa mahdollistaa sen, että voit kertoa juuri haluamiasi asioita, haluamassasi laajuudessa ja haluamallasi tavalla. Voit rikastaa viestiä riittävällä määrällä kuvia tai vaikka upotetulla videolla.
  3. Voit vapaasti valita kirjoittamasi artikkelin lähestymistavan. Voit esimerkiksi kertoa pelkästään yrityksestäsi, tai voit kertoa alueesta, jolla toimit, sen parhaista nähtävyyksistä ja ajanvietteistä ja täydentää aluetta esittelevää artikkelia tiedoilla omasta yrityksestäsi. Voit valita visuaalisen lähestysmistavan, jossa käytät pääasiassa valokuvia ja vain vähän tekstiä, tai voit kirjoittaa hyvinkin perusteellisesti.
  4. Esittelyartikkelista tulee osa Pieni matkaopas -sivuston pysyvää sisältöä. Toisin kuin mainoskampanjat, joiden vaikutus lakkaa kampanja-ajan päätyttyä, esittelyartikkelit säilyvät sivustolla ja ovat löydettävissä esimerkiksi hakukoneilla vielä vuosienkin päästä. Tavoitteemme on pitää esittelyartikkelit näkyvissä sivustolla niin kauan kun niiden sisältö vain on ajan tasalla ja hyödyksi lukijoille.
  5. Maksat vain kerran. Maksun avulla katamme kustannukset tekstin ja kuvien muokkaamisesta www-sivuksi ja jos tilaat tekstin meiltä, kustannukset tekstin kirjoittamisesta. Tämän jälkeen et maksa mitään. Emme esimerkiksi peri vuosimaksua.

Voit lähteä mukaan kahdella tavalla:

1. Kirjoita esittelyteksti itse

Ota meihin yhteyttä, ja kerro että olet kiinnostunut kirjoittamaan yrityksestäsi esittelyn. Sovimme jatkosta ja annamme ohjeita ja vinkkejä.

Tartu näppäimistöön ja kirjoita yrityksestäsi haluamiasi asioita. Selaile valokuviasi ja käytä niitä inspiraation lähteenä. Voit lukea vinkkejä tekstin kirjoittamiseen. Lähetä teksti ja kuvat meille sähköpostitse.

Luemme tekstin läpi, ja jos tarvetta muutoksille ei ole, sovimme esittelyn julkaisusta ja julkaisemme sen sovittuna ajankohtana.

Työstä, jonka teemme tekstien ja kuvien käsittelemiseksi ja taittamiseksi web-sivulle pyydämme 175€ (+ alv 24%). (Kyseessä on kertaluonteinen maksu. Muita maksuja ei ole.)

Ota yhteyttä

2. Anna meidän kirjoittaa teksti puolestasi

Voit jättää tekstin laatimisen toimittajamme tehtäväksi. Ota yhteyttä, niin sovimme asiasta ja aikataulusta.

Toimittajamme tutustuu yritykseesi netissä olevien tietojen pohjalta, ottaa sinuun yhteyttä, haastattelee sinua sähköpostitse ja laatii tämän perusteella noin 2–3 sivun (A4) esittelytekstin. Kun teksti on valmis, lähetämme sen sinulle, jolloin voit vielä pyytää siihen muutoksia. Tässä vaiheessa tarvitsemme sinulta myös kuvia, jotka sopivat tekstin kuvitukseksi.

Tekstin laatimisesta ja tekstin ja kuvien taittamisesta web-sivuksi pyydämme 360€ (+ alv 24%). (Kyseessä on kertaluonteinen maksu. Muita maksuja ei ole.)

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmäisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti