Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Genovaan ei voi Suomesta suoraan lentää ja myös välilaskulliset lennot ovat aika harvinaisia. Genovaan onkin paras matkustaa jonkin muun kaupungin kuten Milanon tai sen lähellä sijaitsevan Bergamon kautta.
koristekuva Milano on Italian vaurain, muodikkain ja vauhdikkain kaupunki, joka monessa mielessä on ihanteellinen kaupunkilomakohde. Milanon lähellä on kolme eri lentoasemaa, ja Suomesta kaupunkiin lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta Malpensan tai Bergamon lentoasemalle, Kaikilta lentoasemilta on julkisin liikennevälinein vaivatonta siirtyä Milanon keskustaan.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Rimini
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Rimini Key

Ristorante Rimini Key
TripAdvisor-arvostelu
Arvostelujen jakauma:
Erinomainen
140
Erittäin hyvä
151
Keskitaso
89
Huono
53
Todella huono
115
Keittiöt: Italialainen, Pizza, Meren antimet, Välimerellinen, Eurooppalainen, Emiliaromagnalainen, Pohjoisitalialainen
Ruokarating 3.5
Tunnelmarating 3.5
Palvelurating 4.0
Hinta-laatusuhderating 3.5
Hintataso:€€ - €€€
Osoite: Piazzale Benedetto Croce 7, 47921, Rimini Italia
Aukioloajat:
Sunnuntai11:30-02:00
Maanantai11:30-02:00
Tiistai11:30-02:00
Keskiviikko11:30-02:00
Torstai11:30-02:00
Perjantai11:30-02:00
Lauantai11:30-02:00

Ranta

Rannan läheisyydessä ateriat ovat yleensä kalliitta, joskin muutama edullisempikin paikka sinne on eksynyt, ja siellä voi syödä yksinkertaisen pasta-aterian alkaen noin kuudella eurolla. Kalliita ravintoloita on runsaasti, niin että pääruoat kalaruokien johdolla ovat usein 20–30 euroa ja myös ruokajuomat ovat yleensä hintavia. Hyvä ravintola, jossa aterian ruokajuomineen pitäisi saada 20–30 eurolla on Amerigo (Viale A. Vespucci 137). Edullisempi on Rimini Key (Piazzale Croce 7), ja normaalia vähän edullisempi on myös Casina del Bosco (Via Beccadelli 15), jonka täytetyt piadinileivät ovat kohtuuhintaisia. Sen vieressä on muitakin ruokapaikkoja, joiden hintataso on yleensä korkea.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti