Italia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Genova
Genova
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Italia on hohdokas ja monipuolinen matkustusmaa, joka on erityisen tunnettu muodista, ruoista, jalkapallosta, elokuvista ja oopperasta. Kaikki tuntevat Italian ainakin jotenkin, mutta tästä huolimatta matkustaminen maahan ja siellä avomielisesti liikkuminen ovat kaikille aivan uusi ja usein ihmeellinen kokemus. Lue lisää Italian matkakohteista, ajanvietteistä ja käytännön asioista
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
Hotelleja – Genova
Pienen matkaoppaan tekijät saavat pienen provision kun teet varauksen tämän sivun linkkien kautta. Itse et silti maksa yhtään ylimääräistä. Kiitos tuestasi.
Booking.com
Ilmoitus
Golfaaja
Genovassa on hyvät ruoat, ja se on hyvä kaupunki osallistua joko italiankieliselle tai englanninkieliselle ruoanlaittokurssille.

Lisää ajanvietevinkkejä

Genovassa riittää näkemistä, mutta siellä ja lähiseuduilla voi myös tehdä ja oppia kaikenlaista. Tällä sivulla esitellään muutama ajanvietemahdollisuus kaupungissa vieraileville.

Osallistu ruoanlaittokurssille

Genovassa on hyvät ruoat, ja se on hyvä kaupunki osallistua joko italiankieliselle tai englanninkieliselle ruoanlaittokurssille. Kaupungissa on myös kielikouluja, jotka opettavat sekä italiaa että kokkausta, ja niihin kuuluu Amalelingue. Ruoanlaittoa opetetaan esimeriksi kouluissa Chef per caso ja Le Baccanti, jonka keittokurssit pidetään hienossa talossa ja puutarhassa.

Mikäli into ei riitä kursseille osallistumiseen mutta ruoat kiinnostavat kuitenkin, esittelee TripAdvisor hyvän kierroksen, jonka varrella voi maistella tyypillisiä Ligurian ruokia.

Opi italiaa

Italia on kaunis kieli, jota on varsin hyvä opiskella Genovassa. Kaupungissa on kielikouluja, jotka järjestävät viikon kursseja, ja näitä on eri tasoisia ja monia erilaisia. Monet kielikoulut järjestävät tarvittaessa myös majoituksen, niin hotellissa kuin yksityiskodissakin. Hyviä kielikouluja ovat esimerkiksi Inlingua Genova, Amalelingue ja A door to Italy.

Lähde patikoimaan

Genova on vilkas kivikaupunki, jossa on pitkä kuuma kesä ja josta monet haluavat pois kesän aikana. Yksi suosittu ajanviete, joka paitsi parantaa kuntoa myös antaa mahdollisuuden nähdä maisemia ja paikkoja, joita muuten ei tulisi nähtyä, on patikointi.

Suosittu paikka lähteä patikoimaan on mukavan junamatkan päässä Genovasta sijaitseva Cinque Terre, jossa on aivan uskomattoman kauniit maisemat ja muuten hyvin miellyttävää. Täällä on viiden tunnin pääpolku, jonka varrella on paljon oleellista alueen nähtävää. Cinque Terressä on eritasoisia polkuja, joista pääpolku on helpoimpia, ja siellä voi patikoida niin merenrannalla kuin ylempänäkin. Yksi vaihtoehto on Sentiero 1, jonka osuus Portoveneren ja Campiglian välillä on erityisen kaunis.

Portovenere on sekin kansallispuistoineen ja saarineen suosittu patikointipaikka. Myös Leirici rantoineen ja upeine maisemineen on hyvä paikka patikoida. Myös Montemarcellon luonnonpuisto on hyvä paikka, ja sinne pääsee ensin kulkemalla Montemarcellon kaupunkiin.

Patikoitsijoiden ei tarvitse vuokrata autoa, eikä Cinque Terreen kannata huonojen pysäköintipaikkojen takia autolla mennäkään, mutta Trenitalian junat vievät hyvin Genovan ulkopuolelle.

Lisätietoa

TripAdvisor esittelee lisää aktiviteettimahdollisuuksia

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2014/01

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti